Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αποχωρεί άμεσα από τη "Δωδώνη" η ΑΤΕ.




Η ΑΤΕ αποχωρεί άμεσα από την "Δωδώνη" και η Ένωση Συνεταιρισμών Ιωαννίνων με τον σύμβουλό της καταθέτει τη δική της πρόταση. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΑΣ Ιωαννινων που έχει ως εξής:

Οι Ενώσεις Αγροτικών Συν/σμών της Ηπείρου Μέτοχοι στην Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη αποφάσισαν να συνεργαστούν με την εταιρεία Συμβούλων Οργάνωσης επιχειρήσεων PLANNING A.E. προκειμένου να συμβάλλει στην απόκτηση των μετοχών της ΑΤΕ στην Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.

Στη συνέχεια παρουσία του Συμβούλου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Διοικητή της ΑΤΕ κατά την διάρκεια της οποίας έγινε γνωστό ότι εντός των επομένων ημερών η ΑΤΕ θα ανοίξει την διαδικασία για την αποχώρηση της από την Γαλακτοβιομηχανία. 

Οι Ενώσεις Αγροτικών Συν/σμών σε συνεργασία με τον Σύμβουλό τους προετοιμάζουν πρόταση προκειμένου να διεκδικήσουν από την Ελληνική πολιτεία την μεταβίβαση των μετοχών της ΑΤΕ στη Δωδώνη σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ιδρυτική πράξη της Βιομηχανίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της Κτηνοτροφίας στην Ήπειρο προς το συμφέρον των κτηνοτρόφων παραγωγών αλλά και ολόκληρης της τοπικής Κοινωνίας 

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 η Ε.Α.Σ. Ιωαννίνων καλεί διευρυμένη σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αγροτικών Συν/σμών της Ηπείρου αλλά και τα Δ.Σ. των Κτηνοτροφικών Συν/σμών Μελών τους για ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: