Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΕΝ Ηπείρου τίμησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας.



Σε μια λιτή και σεμνή τελετή ο διοικητής της ΑΕΝ Ηπείρου πλοίαρχος Νικόλαος Βάρθης τίμησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας για την προσφορά της τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού ειδικώτερα.Αφορμή για την τιμητική εκδήλωση -η οποία συνοδεύτηκε με την επίδοση τιμητική πλακέτας με το έμβλημα της ΑΕΝ στο νέο διοικητή της Π.Υ Πρέεβζας Βασδέκη Απόστολο- στάθηκε η κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πλησίον της Ακαδημίας καθώς και η άμεση παρέμβαση της υπηρεσίας στην επίλυση των προβλημάτων που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.
«Τα τελευταία χρόνια στα πλαίσια μιας σφαιρικής εκπαίδευσης των σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου με έδρα την Πρέβεζα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση (θεωρητική και πρακτική) εντός των εγκαταστάσεων της Α.Ε.Ν Ηπείρου, από Αξιωματικούς της Π.Υ. Πρέβεζας, σε θέματα πρόληψης και καταστολής αστικών και δασικών πυρκαγιών αλλά και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, όπως σεισμοί, πλημμύρες, θεομηνίες, κ.α. Από τις πολυάριθμες ερωτήσεις που έγιναν τόσο από τους σπουδαστές, όσο και από τους μόνιμους υπαλλήλους της Α.Ε.Ν. Ηπείρου, φάνηκε η αξία της ενημέρωσης.»τονισε μεταξύ άλλων ο κ,Βάρθης ευχαριστώντας τόσο το νέο όσο και τον απερχόμενο διοικητή πύραρχο Βασίλειο Κώνστα για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.
Ο διοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας ΑΝΤΙΠΥΡΑΡΧΟΣ ΒΑΣΔΕΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ευχαρίστησε εκ μέρους όλου του προσωπικού της υπηρεσίας την ΑΕΝ για την αναγνώριση του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος. «Σας διαβεβαιώνω κύριε διοικητά, ότι παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σήμερα σαν έθνος, οι πυροσβέστες δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας, και είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες όποτε μας χρειαστούν» είπε ο κ.Βασδέκης απευθυνόμενος προς τον κ.Βάρθη διαβεβαιώνοντας ότι ι Η Υπηρεσία μέσα από την Δια Βίου Εκπαίδευση σε θέματα πυρασφάλειας, όχι μόνο των σπουδαστών σας, αλλά και όλων των πολιτών, θα έχουμε πολύ λιγότερα συμβάντα διότι η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη της καταστολής.΄΄
Τις ευχαριστίες προς τον διοικητή της ΑΕΝ εξέφρασε ο απερχόμενος διοικητής της ΠΎ Πρέβεζας και νυν διοικητής τη Π.Υ Λευκάδας Βασίλης Κώνστας. «Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι το Πυροσβεστικό Σώμα δεν βρίσκεται τυχαία πρώτο στην εκτίμηση των Ελλήνων πολιτών. Σχετικά με την αναφορά του στο πρόσωπό μου για το χρονικό διάστημα που ήμουν Διοικητής στην Π.Υ. Πρέβεζας , τον ευχαριστώ και θέλω να διαβεβαιώσω και αυτόν αλλά και τους πολίτες της Πρέβεζας ότι στόχος μου ήταν πάντα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας να είναι δίπλα στον πολίτη και να του παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και γνωρίζω ότι ο στόχος παραμένει ο ίδιος και για τον νέο Διοικητή , Αντιπύραρχο Βασδέκη Απόστολο, το ήθος και την Υπηρεσιακή επάρκεια του οποίου γνωρίζω από χρόνια και θεωρώ τιμή μου που με αντικατέστησε και ζητάω από τους πολίτες και τους φορείς της Πρέβεζας να τον βοηθήσουν στο δύσκολο έργο το οποίο ανέλαβε.» κατέληξε ο κ.Κώνστας.
www.prevezaleaks.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: