Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

''Κηπουροί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης''. Απάντηση Γ. Παναγιωτακόπουλου, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στον βουλευτή Η. Μόσιαλο. - 10.02.12



ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλους Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ
ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ   
 του Η. ΜΟΣΙΑΛΟΥ
10/02/12 

Κηπουροί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Η αναζήτηση πολιτικού ρόλου οδηγεί σε απίστευτες γραφικότητες, όσους βρέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ από το πουθενά τα τελευταία δύο χρόνια.
Από αυτονομαζόμενοι σωτήρες της χώρας και αφού εντυπωσίασαν με τις αρνητικές τους αποδόσεις στα καθήκοντα που ανέλαβαν, προσπαθούν να μεταμορφωθούν σε όψιμους «εκσυγχρονιστές», διακωμωδώντας τις έννοιες της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας.
Αυτοί που από σκληροί υποστηρικτές των μνημονίου έγιναν όψιμοι επικριτές του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή δήλωση του κ. Μόσιαλου.
Ανακάλυψε πρόσφατα ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει στη χώρα. Το ίδιο πολιτικό σύστημα που υπηρέτησε ο ίδιος μέχρι πριν λίγους μήνες διορισμένος στη θέση του κυβερνητικού απολογητή. Το ίδιο πολιτικό σύστημα που χρησιμοποίησε προκειμένου να εμφανιστεί ως αλεξιπτωτιστής στην πολιτική ζωή της χώρας, όχι σαν εκλεγμένος βουλευτής αλλά σαν ευνοούμενος του πρώην Πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Αφού επιτέθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους, αφού δικαιολόγησε τις απορίες των Γερμανών για το ότι οι Έλληνες έχουν δικό τους σπίτι, αφού υπερασπίστηκε τα κάθε λογής χαράτσια και το μεσοπρόθεσμο, αφού προσπάθησε να διαλύσει το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ, αφού τελικά εγκατέλειψε μέσα σε μια νύχτα τον ευεργέτη του πρώην Πρωθυπουργό, προσπαθώντας να διασωθεί πολιτικά, σήμερα απειλεί ότι θα … αναλάβει πρωτοβουλίες για τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά!
Προφανώς θέλει να κατοχυρώσει την κεντροαριστερή θέση του κηπουρού, στον κήπο του πολιτικού συστήματος που καταγγέλλει.
Κανένας πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετήθηκε (από το πολιτικό σύστημα)!
Κανένας πιο επικίνδυνος από αυτόν που ψάχνει δεξιά και αριστερά πολιτικούς ρόλους και δίνει τα ρέστα για την προσωπική του πολιτική διάσωση.
Κατανοούμε το αδιέξοδο και τη μοναξιά του αλλά όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός: Όπως έστρωσε έτσι θα κοιμηθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: