Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Της Βασίλως και του Πλαστήρα ο "χαμός" έγινε χθες στην Αγία Παρασκευή




Σε ένα ανεπανάληπτο Ηπειρώτικο Πανηγύρι με αστείρευτο κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες εξελίχθηκε το γλέντι του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής Αττικής, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η πρόεδρος Βασίλω Ιωάννου , υπέροχη οικοδέσποινα  φρόντιζε για τα πάντα. Όταν φθάσαμε το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά και δεν έχουμε φωτογραφικό υλικό, από τους χαιρετισμούς και τα παιδικά χορευτικά που προηγήθηκαν.














Από την Πανηπειρωτική  Συνομοσπονδία διακρίναμε τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή, ( πάντα αεικίνητος δεν αφήνει κανένα Σύλλογο παραπονούμενο), τον έφορο Πολιτισμού Κώστα Μάτσια, τον έφορο Δημοσίων σχέσεων Κώστα Κωνσταντίνου και τα μέλη του Δ.Σ. Ελευθερία Σιαμέτη, Μαίρη Καραγιώργου και Ελένη Ντάσιου.
Από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης παραβρέθηκε
σύσσωμο το Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Σπέγγο και τον Γραμματέα Γιάννη Κωστούλα.
Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Ηπειρωτών Αργυρούπολης Γιώργος Κωτσαντής, Γαλατσίου Ηλίας Χρηστάκος, Χαϊδαρίου Δημήτρης Σούκης, Καλλιθέας Γεωργία Κίσκου, πολυμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Αχαρνών και άλλων Ηπειρώτικων αποδημικών οργανώσεων
Ο Ηλίας Πλαστήρας και η κομπανία του σε μεγάλα κέφια, η ( κατά δήλωσή της), "χορευταρού" Βασίλω Ιωάννου, η υπέροχη βραδιά και η κρύα μπύρα συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Και του χρόνου με υγεία!!!

Υ.Γ.  Παράλειψα  να αναφέρω ότι δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του φίλτατου Χρήστου Τούμπουρου

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα.














































































































































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: