Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

“Δεν έχω μία”: Στην έρημο της ανεργίας περιπλανιέται ο πάλαι ποτέ Ζορό-νομάρχης Πανίκας Ψωμιάδης

Το crew της σελίδος παραθέτει 8 προτάσεις για να βγει από το τέλμα ο νομάρχης της καρδιάς μας


Τραγικά τα νέα για τον άνθρωπο που είχε συνδέσει στα 00s το όνομά του με το λήμμα “νομάρχης” σε όλα τα λεξικά: ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά από το αποτυχημένο, απ’ ότι φαίνεται, πέρασμά του από τοtelemarketing και την πλήρη πολιτική απαξίωση στο χώρο του, εξομολογείται στα “Παραπολιτικά” πως “έχει καταστραφεί”.


Ο ίδιος δηλώνει χαρακτηριστικά:

Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο. Επειδή μάλλον ενοχλούσε η φωνή μου. Σε όλα τα δικαστήρια μέχρι σήμερα έχω αθωωθεί. Εκκρεμεί άλλο ένα. Από τη Νομαρχία δεν έλειπε ούτε ένα ευρώ. Βέβαια, όλες αυτές οι δικαστικές διαμάχες έχουν έξοδα. Τα δικά μου έφτασαν τις 300.000 ευρώ.

Δεν κρύβει, μάλιστα, πως για την υπόθεση με τα “45άρια” (χειρισμός έργων προϋπολογισμού κόστους 45.000 ευρώ) και το τρέξιμο και τα έξοδα που έχει υποστεί υπάρχει πολιτικό υπόβαθρο και είναι η κόντρα του με τον Αντώνη Σαμαρά.
3S0A8307
Δεν του άρεσε που είχα δύναμη στη Μακεδονία. Φρόντισε να με εξοντώσει. Ο Σαμαράς με κατέστρεψε οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά. […] Βέβαια, είχα και έναν συνεταίρο, ο οποίος με έβαλε και υπέγραφα και μετά εξαφανίστηκε. Είχαμε franchise τρία ζαχαροπλαστεία στη Θεσσαλονίκη, τα οποία τα πουλήσαμε, για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία Εμείς, ως παντοτινοί φανζ του νομάρχη της καρδιάς μας, θα προσπαθήσουμε να προτείνουμε κάποιες εναλλακτικές στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, μέχρι να τσουλήσει η φάση:
Εκτιμητής έργων τέχνης
IMG_5477
Τηλεφωνικό κέντρο
ψ11
Συγκρότηση ποντιακού συγκροτήματος για την επόμενη Eurovision
psomiadis1-800x535
Α’ βοηθός της Δέσποινας Μοιραράκη
_________-________________
Κουκλοθέατρο
psomiadis_1000faces_31
Αντι-Di Caprio στο sequel του “Revenant”
psom_4
Έφιππες δενδροφυτεύσεις στο Χορτιάτη
ÁÍÁÄÁÓÙÓÇ ÓÔÇÍ ÁÓÓÇÑÏ Ð.ØÙÌÉÁÄÇÓ
Πλιάτσικα σε σουπερμάρκετ και ευρύτερη υπεράσπιση των φτωχών και των κατατρεγμένων
pswmiadis8964
Πανίκα, κράτα γερά.

http://luben.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια: