Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στο hot spot Φιλιππιάδας. Tι δήλωσε. Δείτε το video.

PAP2

Δείτε τη δήλωσή του Γιώργου Παπανδρέου:


Μετά από πολλές επισκέψεις που έχει πραγματοποιήσει ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου στα νησιά του Αιγαίου που υποδέχονται χιλιάδες πρόσφυγες, επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη(16-6-16) το μεσημέρι και τον καταυλισμό προσφύγων που λειτουργεί στο Πρώην στρατόπεδο Πετροπουλάκη στη Φιλιππιάδα.
Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ν.Πρέβεζας Σταύρος Κώστας που είχε την πρωτοβουλία να προτείνει στον Γ.Παπανδρέου την επίσκεψη στον χώρο αυτό και ο οποίος άμεσα αποδέχθηκε, καθώς και εκπρόσωπος της 131 ΣΜ του Ακτίου που έχει την ευθύνη στήριξης του καταυλισμού, εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημερώθηκε για τις συνθήκες φιλοξενίας των προσφύγων, περιηγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με τους Σύριους πρόσφυγες.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής αναφέρθηκε σε κάποια προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, ενώ θεώρησε αρνητική την πιθανή εξέλιξη να τοποθετηθεί στον καταυλισμό πολιτικός υπεύθυνος, έτσι όπως σχεδιάζεται από την κυβέρνηση.
Στο τέλος της επίσκεψης ο Γ.Παπανδρέου έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο PrevezaPosto,  όπου χαρακτήρισε το μεταναστευτικό, πρόβλημα της Ευρώπης και όχι μόνο της χώρας μας. Ακόμη αναφέρθηκε  στην πολιτική σημασία των hot spot που λειτουργούν στη χώρα μας αλλά και στη διαχείριση του προβλήματος των προσφύγων .

PAP1

PAP6

PAP3

PAP4

PAP5

Δεν υπάρχουν σχόλια: