Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Γιώργος Παπανδρέου προς νεολαίους. Απόψε θα σας μιλήσω "πως οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κατέστρεψαν την Ελλάδα".






























































































































Το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου, ο Πρόεδρος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Γιώργος Α. Παπανδρέου συναντήθηκε και απηύθυνε   χαιρετισμό στις νέες και τους νέους που θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές της συγκρότησης του Δικτύου Νεολαίας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Ιδρύματος Παπανδρέου και ήταν αφιερωμένη  στη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου,

Η συνάντηση ξεκίνησε με την φράση: " Απόψε θα σας μιλήσω πως οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κατέστρεψαν την Ελλάδα". Εξήγησε πως οι αγώνες για την Δημοκρατία του Γεωργίου Παπανδρέου, οι κυβερνήσεις του λαοπρόβλητου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου και η δύσκολη τελευταία διετία της κυβέρνησής που έσωσε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, τους αποδίδουν τα μεγάλα συμφέροντα και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης την καταστροφή της " ΚΡΑΤΑΙΑΣ" Ελληνικής Οικονομίας.
Για την πενταετία Καραμανλή  και για τα πορίσματα των επιτροπών της Ε.Ε. που τον δικαιώνουν ούτε λέξη, όλα στον βωμό της αποδόμησης του ονόματος Παπανδρέου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Κινήματος πήγε με τους νεολαίους σε παρακείμενο μπαράκι και συζήτησαν " λίγο πιο χαλαρά" για τουλάχιστον δύο ώρες.

Κείμενο - Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: