Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ο Κώστας Καραμανλής σπάει τη σιωπή του και δηλώνει απογοητευμένος από το φετινό Euro... Παραδόξως ανεβασμένη, όμως, η ταχύτητα των delivery, φέρεται να δήλωσε off the record ο Βούδας της Ραφήνας



Ένα χρόνο μετά την τελευταία του μεστή πολιτική τοποθέτηση ο Κώστας Καραμανλής φαινόταν να είχε επιλέξει ξανά το δρόμο της σιωπής. Ο "Βούδας της Ραφήνας", όμως, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ραγδαίες και συνταρακτικές εξελίξεις στην Ευρώπη ήρθε ξανά στο προσκήνιο με την εξής δήλωση:


cl4snlmweaapxfg

Και τα λόγια αυτού:

Το θέαμα που παρακολουθούμε είναι κατώτερο των προσδοκιών. Είναι φυσιολογικό, γιατί οι παίκτες προέρχονται από μια κοπιαστική χρονιά στα πιο δύσκολα πρωταθλήματα.

Μεγάλες αλήθειες που θα κάνουν το Βασίλη Λεβέντη να αφρίσει από την οργή του και να ζητήσει ξανά μια οικουμενική κυβέρνηση για να λυθεί το πρόβλημα των πολλών under.


newego_LARGE_t_901_106568412

Η τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού ήταν, πάντως, πολύ λακωνική, καθώς, όταν ερωτήθηκε από τους συνομιλητές του για το Brexit δήλωσε πως έπρεπε να κλείσει τη συζήτηση, καθώς είχε αφήσει ημιτελικό Τσου Λου με ΠΑΟ στο pause για μια ώρα και χτύπαγε και ο ντελιβεράς.

Δείτε τα video



Δεν υπάρχουν σχόλια: