Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Η Χορευτική Ομάδα του Κερασώνα Πρέβεζας, μας δίδαξε ηπειρώτικο πολιτισμό και παράδοση, στο Χοροθέατρο ''Δώρα Στράτου'', κάτω από την Ακρόπολη, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016!



Το Χοροθέατρο «Δόρα Στράτου» παρουσίασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο Λόφο Φιλοπάππου, κάτω από την Ακρόπολη, μια εξαιρετική παράσταση γεμάτη Ελλάδα αφιερωμένη στον εξωτερικό συνεργάτη του Νίκο Πλακίδα με θέμα: ''Οι φορεσιές μου ξαναχορεύουν''




Συγκροτήματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδα, ανάμεσα τους και η Πρέβεζα χόρεψαν φορώντας φορεσιές που κατασκευάστηκαν ή ενοικιάστηκαν από το Εργαστήρι Φορεσιών «Νίκος Πλακίδας».  




τα χορευτικά συγκροτήματα χόρεψαν  χορούς από όλη την Ελλάδα κατ' αντιστοιχία με τη φορεσιά. 




Στο τέλος της παράστασης αφού καταχειροκροτήθηκαν τα χορευτικά από τους θεατές πρόσφεραν παραδοσιακά ποτά και γλυκίσματα από την κάθε περιοχή των συγκροτημάτων




Η χορευτική ομάδα Κερασώνα Zηρού Πρέβεζας παρουσίασε χορούς από την Ηπειρο.

Η χορευτική ομάδα Κερασώνα Zηρού Πρέβεζας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η παρουσίαση-προβολή του χωριού, σε μια τόσο σπουδαία εκδήλωση για την παράδοση του τόπου μας, εκπροσωπώντας ταυτόχρονα τον Δήμο Ζηρού και τον Νομό Πρέβεζας !!!

Επίσης ευχαριστεί τους συγχωριανούς που παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστεί τον χοροδιδάσκαλο Χρήστο Ζήση για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της παρουσίας του χορευτικού, στην εκδήλωση αυτή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: