Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Εκλογές την Κυριακή 26 Ioυνίου 2016, στο ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας

ekloges-600x422

Δελτίο τύπου με το οποίο καλεί τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν για Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας στάλθηκε από την τοπική οργάνωση.


Σημειώθηκαν αρκετές διαμαρτυρίες καθώς τα μέλη καλούνται να ψηφίσουν χωρίς να έχουν ενημερωθεί προηγούμενα με ανακοίνωση για να τεθούν υποψηφιότητες για τη Νομαρχιακή επιτροπή.

Στο Δ.Τ. αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι, 
Είναι γεγονός αναντίρρητο , ότι η χώρα έχει εισέλθει στην πιο νευραλγική περίοδο από την αρχή της κρίσης και μετά. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πλέον μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, την υπεύθυνη στάση του ΠΑΣΟΚ , σε όλο αυτό το διάστημα , όταν τα άλλα κόμματα και παρατάξεις «διερρήγνυαν» τα μνημόνια και καλλιεργούσαν αυταπάτες στο λαό περί άλλων εναλλακτικών λύσεων τύπου «Ζαππείου». Στην πορεία αυτή προφανώς έγιναν λάθη και σημειώθηκαν παραλείψεις, ενώ η ασθένεια της «κυβερνησιμότητας» του παρελθόντος είχε αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια στο χώρο. 
Στη συγκεκριμένη συγκυρία προβάλλει ως αναγκαιότητα η εναλλακτική πρόταση της κεντροαριστεράς ως ανάχωμα στον «αριστερό» λαϊκισμό και τη νεοδεξιά προσέγγιση , που τείνουν να οδηγήσουν τη χώρα πάλι σε έναν ιδιότυπο «διχασμό» με όρους παρελθόντος. Η οργανωτική αναδιάταξη του ΠΑΣΟΚ κρίνεται ως απαραίτητη , ως κύριο και αναπόσπαστο μέρος, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με στόχο την άμεση επαφή τόσο με τα μέλη-φίλους , όσο και με τους πολίτες. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, λόγω της εσκεμμένης απαξίωσης σχεδόν όλων των κομματικών χώρων αλλά και του ευρύτερου πολιτικού συστήματος, παρόλα αυτά οφείλουμε να ανασυγκροτηθούμε γιατί το επιβάλλουν οι συνθήκες. 
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στις εκλογές της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας, που πρόκειται να διεξαχθούν την Κυριακή τις 26/06/2016 από τις 09:00 έως τις 19:00 και συγκεκριμένα:
Στο Δήμο Πρέβεζας- Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας
Στο Δήμο Ζηρού- Παλιό Δημαρχείο Θεσπρωτικού
Στο Δήμο Πάργας- Δημαρχείο Καναλλακίου
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που συμμετείχαν στις διαδικασίες ανάδειξης-εκλογής συνέδρων και εκλογής Προέδρου το 2015, καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη κατά την ημέρα τις διαδικασίας, ενώ απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: