Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ισλανδική εταιρεία προσφέρει πακέτο διακοπών στους παίχτες της Αγγλίας για να χαζέψουν φάλαινες... Eλπίζουμε να ισχύει η προσφορά και μετά τη βύθιση της αγγλικής αρμάδας


Δεν είναι όλα τα μαύρα απ'ότι φαίνεται  για τους δύστυχους παίχτες της αγγλικής Αρμάδας η οποία αυτή τη φορά βυθίστηκε από ένα στολίσκο ισλανδικές ψαρόβαρκες. Από την προηγούμενη Πέμπτη, ένα ταξιδιωτικό γραφείο της Ισλανδίας, βέβαιο για την επερχόμενη ήττα των Άγγλων από τους απόγονους των Βίκινγκς στο ματς της Δευτέρας, τους είχε προσφέρει δωρεάν μονοήμερη εκδρομή για να χαζέψουν φάλαινες στα παγωμένα νερά της Ισλανδίας.

13516169_10154302057288988_4546028890833324814_n

Σύμφωνα με την ισλανδική εταιρία, το ταξιδάκι στο Husavik θα ήταν "ένας επίδεσμος για την πληγωμένη τους τιμή, μετά την ήττα τους από την Ισλανδία την ερχόμενη Δευτέρα". Ο διευθυντής της North Sailing με το πραγματικά ισλανδικό όνομα Gudbjartur Jonsson, πόζαρε με 23 δωρεάν εισιτήρια για την ομάδα της Αγγλίας με ημερομηνία Τρίτη 28 Ιουλίου, λέγοντας:
"Είναι στοιχειώδης ευγένεια και κομμάτι της ισλανδικής κουλτούρας φιλοξενίας να προσφέρουμε δωρεάν εισιτήρια." Οι κακόμοιροι παίχτες της Αγγλίας έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούν να επιστρέψουν αμέσως στη χώρα τους αμέσως μετά τον αγώνα της Δευτέρας, καθώς οι 60 εκατομμύρια οπαδοί της Αγγλίας θα είναι εξοργισμένοι όταν θα έχουν χάσει από μια μικρή νησιωτική χώρα που έχει μόλις 30000 κατοίκους.

1342

Οπότε τους προσφέρουμε μια ήσυχη μέρα παρακολούθησης φαλαινών σε μια μικρή πόλη της βόρειας Ισλανδίας με όμορφη φύση και υπέροχους ανθρώπους. Αυτό θα ήταν η τέλεια αποζημίωση."
Μετά την εκπληκτική νίκη των ψαράδων απέναντι στους διαχρονικά διασκεδαστικούς losers Άγγλους, ελπίζουμε ο ισλανδός κύριος να κρατήσει την υπόσχεση του. Μερικές μέρες με τις φάλαινες πιστεύουμε πως θα βοηθούσαν πραγματικά τους Άγγλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: