Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

10 λόγοι που στηρίζουμε φανατικά το Ελληνικό Πόλο


Όλη η Ελλάδα ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης για τους επόμενους Ολυμπιονίκες μας!


Το ελληνικό πόλο είναι το άθλημα που μας έχει δώσει περισσότερες χαρές από κάθε άλλο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, ακόμη κι αν δεν ασχολείσαι ενεργά με το άθλημα, σίγουρα θα θυμάσαι στιγμές που η υδατοσφαίριση βρέθηκε στο κέντρο της προσοχής μας εξαιτίας κάποιας μεγάλης επιτυχίας. Μήπως θα έπρεπε να το στηρίζουμε κι εμείς πιο ενεργά;
Σύμμαχος σην πορεία και προσπάθεια των Εθνικών Ομάδων και της Κ.Ο.Ε. θα είναι το Noxzema με στόχο να προσφέρει στους διεθνείς αθλητές μας όλη την αυτοπεποίθηση και φροντίδα που θα χρειαστούν για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Το Noxzema, η γνωστή σειρά προϊόντων προσωπικής περιποίησης, συνώνυμη με τη φροντίδα και την αποτελεσματικότητα, είναι ο Επίσημος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Αντρών και Γυναικών (water polo). Έτσι, για το επόμενο έτος 2016-2017, οι δύο Εθνικές ομάδες θα έχουν την υποστήριξη του Noxzema, που θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε αγώνα, αγκαλιάζοντας τις ανάγκες τους και προσφέροντάς τους αποτελεσματική προστασία και περιποίηση, για ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση και αναζωογόνηση, μέσα και έξω από το νερό!  

Ανυπομονούμε τόσο πολύ για την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο που το έχουμε ρίξει στα παλαιότερα ματσάκια στο YouTube. Παράλληλα, εμείς όπως και εκατοντάδες άλλοι υποστηρικτές των εθνικών μας ομάδων, μπήκαμε στο Wave Up Hellas και ανεβάσαμε τα δικά μας βίντεο και φωτογραφίες για να φτιάξουμε ένα μεγάλο κύμα στήριξης στους διεθνείς μας που θα τους οδηγήσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Είτε καταφέρουν να πάρουν κάποια υψηλή διάκριση όμως, είτε όχι, εμείς θα νιώθουμε περήφανοι για την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα πόλο που μόνο χαρές μας έχουν χαρίσει και έχουμε 10 τεράστιους λόγους να τις στηρίζουμε φα-να-τι-κα! 


Μόλις πήραν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο...

1. Το μοναδικό Ολυμπιακό μετάλλιο σε ομαδικό άθλημα

Το πόλο είναι το μοναδικό ομαδικό άθλημα που έχει χαρίσει στη χώρα μας ολυμπιακό μετάλλιο. Το 2004, η γυναικεία ομάδα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, σκορπίζοντας χαρά σε όλη τη χώρα.

2. Κακομάθαμε και με το δίκιο μας
Οι ομάδες, μας έχουν φέρει τόσες πολλές διακρίσεις που μας έχουν κακομάθει. Ναι είμαστε περήφανοι και ναι, όσα μετάλλια και να μας φέρουν θα θέλουμε κι άλλα ρε παιδιά! Ας μη μας κακομάθαιναν, δεν φταίμε εμείς. Μόλις... 9 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα, 2 σε ευρωπαϊκά και 1 σε Ολυμπιακούς. Ε πώς να μη βρίσκεται συνέχεια δίπλα τους η Noxzema;


Αλεξάνδρα Ασημάκη: Η φουνταριστή που σκοράρει ανελέητα.

3. Τα καταφέρνουν σε δύσκολες συνθήκες

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, καταφέρνουν και κάνουν αυτό που αγαπούν, κάνοντας προπονήσεις και παίζοντας αγώνες σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Με δυσανάλογες στην επιτυχία τους παροχές, δεν σταματούν να προσπαθούν και να υπερβαίνουν τους εαυτούς τους για να συνεχίζουν να δίνουν χαρές σε όλους μας.
Αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνοι. Σύμμαχος σε όλη αυτή την πορεία και προσπάθεια των Εθνικών Ομάδων και της Κ.Ο.Ε. θα είναι το Noxzema με στόχο να προσφέρει στους διεθνείς αθλητές μαςόλη την αυτοπεποίθηση και φροντίδα που θα χρειαστούν για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

4. 110% ΠΑΝΤΑ
Το συγκεκριμένο άθλημα απαιτεί απίστευτα φυσικά προσοντά σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά. Οι Έλληνες παίκτες και παίκτριες είναι από τους καλύτερους στον κόσμο και επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι όταν προσπαθείς πολύ, μπορείς να φτάσεις ψηλά ακόμη κι αν οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. 

5. Μάχες δίχως αύριο
Οι πολίστες και οι πολίστριες έχουν μάθει να παίζουν ξύλο. Δεν δέρνουν κανέναν, μην αγχώνεσαι, απλά το άθλημα έχει πολλά κλωτσομπουνίδια και απαιτεί μεγάλες αντοχές στον πόνο. Τα αγόρια και τα κορίτσια μας δείχνουν να τα καταφέρνουν μια χαρά σε αυτό και εμείς απολαμβάνουμε την μαχητικότητα και το απίστευτο τσαγανό που τους διακρίνει. Γι' αυτό και το Noxzema προσφέρει στους διεθνείς αθλητές μας όλη την αυτοπεποίθηση και φροντίδα που θα χρειαστούν για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.



6. Η θάλασσα μέσα μας

Ζούμε σε μια χώρα που περιβάλλεται από θάλασσες και το νερό είναι στοιχείο της καθημερινότητας μας. Αυτά τα παιδιά κρατάνε ψηλά τον πήχη για τις διακρίσεις τους, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ότι τα ελληνικά νερά βγάζουν παιχταράδες και σπουδαίες προσωπικότητες! 

7. Συλλογική ελληνικότητα
Οι εθνικές ομάδες πάνε χέρι-χέρι με τους συλλόγους εδώ και πολλά χρόνια. Όσο καλύτερα τα καταφέρνουν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, τόσο μεγαλύτερη είναι και η δίψα για διάκριση στους συλλόγους. Όταν έχει μάθει στις διακρίσεις, δεν υπάρχει γυρισμός!



Κάθε φάση της ζωής μας συνοδεύεται και από μία πολύ σημαντική επιτυχία για τις εθνικές μας. Όταν ήμασταν στο σχολείο το 1997, η εθνική αντρών πήρε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν τελειώναμε το σχολείο, το 2005, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Έναν χρόνο πριν, τα κορίτσια μας έπαιρναν το ασημένιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Τα τελευταία χρόνια (που δουλεύουμε) έχουμε χάσει το μέτρημα με τα μετάλλια! Οι ομάδες μας είναι συνώνυμες με την αποτελεσματικότητα. Ακριβώς όπως και το Noxzema!

9. Πολλά γκόλ, τρελό θέαμα


Το πόλο έχει πολλά γκολ και οι Έλληνες έχουμε ένα πάθος με τα γκολ. Οι παίκτες και οι παίκτριες μας έχουν μάθει να χαρίζουν και θέαμα εκτός από περηφάνια. Πάρε για παράδειγμα τον Χρήστο Αφρουδάκη...

 
10. Ε δεν πρέπει να στηρίξουμε κι εμείς;

Μπορούμε για πρώτη φορά να στηρίξουμε έμπρακτα τις ομάδες μας και να τους δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας, μέσα από το "Wave Up Hellas". Με το σύνθημα αυτό, το Noxzema μας καλεί όλους να φτιάξουμε το πιο μεγάλο «κύμα υποστήριξης» που θα εμψυχώσει την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας!
Οι αθλητές μας θα ήθελαν πολυ να δουν τη δική μας στήριξη να γίνεται βίντεο. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή:
1. Κάνεις εγγραφή στο "Wave Up Hellas" 
2. Ανεβάζεις το βίντεο ή τη φωτογραφία σου και -φυσικά- το μοιράζεσαι στα social media για να οργανώσεις κίνημα συμμετοχής
3. Μπαίνεις αυτομάτως στην κλήρωση για μεγάλα δώρα  

Να, δες πόσο απλό είναι: 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: