Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

O "Αλέξης Γρηγορόπουλος" των μεταναστών και το Αυγό του Φιδιού που επωάζει το παρακράτος


Σχεδόν ταυτόχρονα με την αθώωση των 6 αστυνομικών που σάπισαν στο ξύλο τον Κύπριο φοιτητή Αυγουστίνου Δημητρίου, (υπόθεση η οποία έγινε γνωστή ως "ζαρντινιέρα"), στα Πετράλωνα δύο ακροδεξιοί δολοφόνησαν έναν 27χρονο Πακιστανό γιατί όπως υποστήριξαν τους... έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατό του και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την πορεία με τη μηχανή τους. 

Οι μετανάστες στο πρόσωπο του Σαχτζάτ Λουκμάν βρήκαν τον δικό τους Αλέξη Γρηγορόπουλο και χθες Σάββατο η διαδήλωση-συγκέντρωση- συναυλία, με τις εικόνες από το φέρετρο του νεκρού να περιφέρεται στους δρόμους της Αθήνας προκάλεσε σοκ. 

Την ίδια στιγμή μεγάλα ΜΜΕ στρέφονται με βουλιμία στην προπαγάνδιση των θέσεων της "Χρυσής Αυγής" την οποία κάποιοι επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν ως τάγματα αυτοάμυνας επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η δολοφονία του νεαρού Πακιστανού έδωσε την ευκαιρία και σε σεσημασμένα όργανα ξένων μυστικών υπηρεσιών τα οποία κρύβοται κάτω από την ιδιότητα των στελεχών αντιρατσιστικών οργανώσεων να κάνουν δηλώσεις στα κανάλια και να κερδίσουν πόντους στην ιεραρχία των προσφερόμενων σκοτεινών υπηρεσιών. Μέρα με τη μέρα η Ελλάδα μετατρέπεται σε ζώνη υψηλού κινδύνου με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

Κι όλα αυτά με τα παιγνίδια συγκάλυψης της διαφθοράς τα οποία ξεκινούν από την αργόσυρτη συγκυβέρνηση να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

www.kourdistoportocali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: