Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Παίρνει «σάρκα και οστά» η πίστα αεραθλητισμού στην Κρανιά

Παίρνει «σάρκα και οστά» η πίστα αεραθλητισμού στην Κρανιά

«Χαράς Ευαγγέλια» για τους λάτρεις του αεραθλητισμού, αλλά και πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή, φέρνει η δημιουργία πίστας αεραθλητισμού στην Κρανιά (διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ: Πίστα αεραθλητισμού στην Κρανιά), για την οποία υπήρξε μία θετική εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Με απόφαση του ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιου Θεοχαρόπουλου, προεγκρίθηκε η δημοπράτηση της πράξης με τίτλο: «Δημιουργία χώρου δασικής αναψυχής στη θέση Αγνάντιο της Τ.Κ. Κρανέας Δήμου Ζηρού» του Δήμου Ζηρού, του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».

Η Πράξη έχει ενταχθεί στο Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχει προϋπολογισμό 100.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2013.

Το έργο θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την ημερομηνία που αναγράφεται στην σχετική απόφαση ένταξης ή την τροποποίηση της. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η δαπάνη που τυχόν έχει καταβληθεί στο Δήμο Ζηρού από το Υπουργείο για τη συγκεκριμένη πράξη, καταλογίζεται σε βάρος του συμβαλλόμενου Δήμου (επιστροφή από το Δήμο Ζηρού της τυχόν χορηγηθείσας δαπάνης ως αχρεωστήτως καταβληθείσας διότι θα θεωρείται ότι μέχρι την εν λόγω ημερομηνία η πράξη δεν ολοκληρώθηκε όπως ορίζουν οι σχετικοί όροι της απόφασης ένταξης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: