Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Με έναν καθηγητή το υπουργείο Παιδείας θα καλύψει τα έντεκα κενά που υπάρχουν στην ΕΠΑΣ Πρέβεζας!!!


Με έναν καθηγητή ειδικότητας το υπουργείο Παιδείας θα καλύψει τα έντεκα κενά που υπάρχουν στην ΕΠΑΣ Πρέβεζας, κενά που έχουν ως αποτέλεσμα το σχολείο να υπολειτουργεί. 

Λίγες ημέρες μετά τις συναντήσεις που είχαν οι μαθητές και οι καθηγητές της Σχολής με το δήμαρχο Πρέβεζας, τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας και τη διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου τους εξέθεσαν το μέγεθος του προβλήματος και τον κίνδυνο να χαθεί η χρονιά για δεκάδες μαθητές, το Υπουργείο ήρθε να καλύψει μόλις ένα από τα 11 κενά, αφήνοντας στην κυριολεξία 150 μαθητές ξεκρέμαστους στα μέσα της σχολικής χρονιάς.
«Δεν υπάρχουν λέξεις για τα συναισθήματα των μαθητών» τονίζει η Πρόεδρος του 15μελούς της ΕΠΑΣ κα Ανδριανή Ντίκου, κάνοντας λόγο για 150 μαθητές σε πλήρη εγκατάλειψη. 
Οι μαθητές, σύμφωνα με την κ. Ντίκου θα επιδιώξουν συνάντηση με την περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης κ. Χουλιάρα η οποία αναμένεται να βρεθεί αύριο Τετάρτη στην Πρέβεζα, ενώ θα ζητήσουν και την βοήθεια του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου σε συνάντηση που θα έχουν μαζί του. 
Να σημειώσουμε τέλος ότι σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει η σχολή ΕΠΑΣ της Πρέβεζας επισημαίνει με έγγραφό του προς το Υπουργείο Παιδείας, τους τοπικούς βουλευτές κυρίους Τσουμάνη και Μπάρκα και την προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Χουλιάρα και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: