Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης & Συμβουλευτικής για τη στήριξη της εξωστρέφειας στο Νομό Πρέβεζας με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης & Συμβουλευτικής για τη στήριξη της εξωστρέφειας στο Νομό Πρέβεζας με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας
Έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων που αποτελεί μονόδρομο για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ) και τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) υλοποιεί Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Στο Νομό Πρέβεζας τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με το Επιμελητήριο.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (μέχρι 250 άτομα προσωπικό), αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες και παρέχει τη δυνατότητα επιδοτούμενης κατάρτισης 40 ωρών με επιδότηση 5 ευρώ μεικτά ανά ώρα, με σκοπό την Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας.


Στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στο Νομό Πρέβεζας έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν 1-2 σεμινάρια, μέσα από τα οποία θα καταρτιστούν 25-50 άτομα λαμβάνοντας επιδότηση 200 ΕΥΡΩ (μεικτά) ανά άτομο, για τις 40 ώρες που θα παρακολουθήσουν (τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα εκτός ωραρίου εργασίας, συνήθως απογεύματα).
Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα αποτελεί μια πολύ αξιόλογη παροχή προς τις επιχειρήσεις της περιοχής και για το λόγο αυτό ο ΣΕΒΕ συνεργάζεται στενά με το Επιμελητήριο της Πρέβεζας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά στο http://www.seve.gr/. Συνημμένα θα βρείτε το ενημερωτικό υλικό καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή των ωφελουμένων, οι οποίοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις τους ή να επικοινωνούν για οποιαδήποτε διευκρίνηση απευθείας με το ΣΕΒΕ, υπεύθυνη κα Δεμερτζή Μαίη (τηλ. 2310 535 333).

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: