Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

To KKE και τα συστημικά παπαγαλάκια της κρατικής καταστολής









Χθες το μεσημέρι ο Νόμος και Τάξης, Νίκος Δένδιας, θέλοντας να προστατέψει τον πλουμιστό υπουργό Εργασίας ονόματι Βρούτση, από τα μέλη του ΠΑΜΕ έστειλε τους "τρεις και εξήντα παίρνετε και τους γονείς σας δέρνετε" να τους προσαγάγουν. 

Λίγες ώρες αργότερα η Γεν. Γραμματέας του ΚΚΕ θα βρισκόταν στα σκαλοπάτια της ΓΑΔΑ διαμαρτυρόμενη για την κυβερνητική επίδειξη τσαμπουκά. Φυσικά ο Νόμος και Τάξης Νίκος Δένδιας, δεν επιδεικνύει την ίδια σπουδή στην αναζήτηση του Καραβέλα- πρώην κεντρικός λαδιάρης της επιχείρησης- και πολλών άλλων φυγάδων του τελευταίου διαστήματος.

Βγαίνουν μάλιστα τα συστημικά παπαγαλάκια και επικροτούν την εφαρμογή του Νόμου από τον κερκυραίο υπουργό Νόμου και Τάξης. Το πρωί της Πέμπτης στην ΝΕΤ ο νεαρός κρατικοδαίτος δημοσιογράφος Τσαπρούνης για να ικανοποιήσει τα βύσμα που τον τοποθέτησε στο άσυλο της Αγίας Παρασκευής, στην εκπομπή του Παπαθανασίου και της Κλείτου (άλλο βύσμα κι αυτό το κορίτσι) βγήκε και είπε ότι το ΚΚΕ δεν έχει πρόγραμμα και κάνει μόνο σαμαντά. Τα σχόλια του νεανία προκάλεσαν την αντίδραση του Μάκη Μαίλη και τότε ανέλαβε δράση ο Φάνης-χαιρετίσματα στον 6ο Στόλο-Παπαθανασίου-ντροπή Φάνη μου-να προστατέψει τον νεανία και διέκοπτε διαρκώς τον συνομιλητή του. 

Προφανώς αυτοί οι δημοσιογράφοι ζουν σε άλλη χώρα η οποία κυβερνάται εδώ και 3 χρόνια με ένα πρόγραμμα-πρότυπο με πιστή τήρηση του Συντάγματος εκατέροθεν, με δίκαιο φορολογικό σύστημα, με τα καρακώλια (βλέπε υπόθεση Ζαρτινιέρας) να φέρονται με σεβασμό στους πολίτες, με την αξιοκρατία να κυριαρχεί (βλέπε κρατικά κανάλια) και πάει λέγοντας. Λοπόν όλα αυτά τα συστημικά παπαγαλάκια για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι ο μισθός και οι παροχές της εξουσίας. Αν τα παπαγαλάκια της κρατικής τηλεόρασης ήθελαν την πιστή εφαρμογή του Μνημονίου θα επέμεναν στις μεταρρυθμίσεις και στις αποκρατικοποιήσεις που προφανώς είναι απαγορευμένες λέξεις για την κρατική τηλεόραση. Πως να μιλήσεις για αποκρατικοποιήσεις όταν είσαι κρατικοδίαιτος;

Έτσι τα μόνα που κρατάνε από την εφαρμογή των Μνημονίων είναι το πετσόκομμα των μισθών και των συντάξεων και η εφρμογή του Νόμου και της Τάξης σε βάρος των εργαζομένων.
Τα συστημικά παπαγαλάκια που ταίζει ο ΟΠΑΠ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν την αποκρατικοποίησή του για παράδειγμα. Ούτε φυσικά το κλείσιμο ζημιογόνων και αχρείαστων καναλιών όπως είναι αυτά της Βουλής, η ΕΤ1 και πάει λέγοντας.

Η κολοβή εφαρμογή του Μνημονίου βολεύει φυσικά και τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος δεν μπορεί να τα βάλει με τους εγχώριους ολιγάρχες οι οποίοι δεν θέλουν τις αποκρατικοποιήσεις μια και θεωρούν ότι τους ανήκουν τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αφασίας της κρατικής τηλεόρασης είναι ότι φιλοξενεί τον πρώην διευθυντή-ταμία του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο σημερινό διευθυντή του ΙΚΑ, ο οποίος παρότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης παραμένει στην θέση του λόγω διαπλοκής. Ο γενναίος Παπαθανασίου λοιπόν δεν έχει άποψη γι΄αυτή την κατάντια. 

Απέναντι στο κράτος καταστολής και τα παπαγαλάκια του η δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα: «Εδώ κλείνουν τη ζωή του λαού και θα μας πουν τώρα για τον κλειστό δρόμο; Είναι αποπροσανατολιστικό αυτό.Ας αφήσουν αυτό το «ανοιχτοί δρόμοι». Τι θέλουν δηλαδή να κλαίμε μέσα στα σπίτια μας, να μην μας βλέπουν; .Δηλαδή να κρυφτούμε; Δεν μπορεί να κρυφτεί ο λαός».

Πράγματι, μήπως μπορούν να μας πουν ο Δένδιας, ο Βρούτσης, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, ο Κεδίκογλου τι άλλο θέλουν από τις ζωές μας; Μήπως μπορεί να μας πει ο Σαμαράς που διατηρεί στην θέση του τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο και δεν έχει προχωρήσει σε καμία ουσιαστική αποκρατικοποίηση τι άλλο θέλει από τις ζωές μας; 

Θα μας κατάσχει λέει ότι έχουμε και δεν έχουμε σε περίπτωση που χρωστάμε πάνω από 3.000 ευρώ. Κι αυτά που χρωστάει το (παρα) κράτος στους ιδιώτες πότε θα τα πληρώσει; Μήπως ο Δένδιας έχει κάτι να πει για τα όργανα του Νόμου και της Ταξης που παρ΄ολίγο να στείλουν στον άλλο κόσμο δύο νεαρά παιδιά στη Κρήτη επειδή δεν σταμάτησαν με την μοτοσικλέτα τους στους άνδρες της ομάδας Ζ. Ξέρω, ο Δένδιας θα κάνει λόγο για μεμονωμένο περιστατικό. Πολλά μεμονωμένα περιστατικά έχουν οι αστυνομικές ζαρτινιέρες κε Δένδια μας.
Πάμε λοιπόν στην ηρωική Παπαρήγα και το ΚΚΕ. Το κόμμα του Περισσού όλα αυτά τα χρόνια έπεσε θύμα της λάμψης του Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης μάγεψε τα πλήθη και από μία συνιστώσα βρέθηκε συνομιλητής του Σόιμπλε και του ΔΝΤ. Οι ελπίδες που στήριζαν οι πολίτες στον ΣΥΡΙΖΑ για την απαλλαγή από το Μνημόνιο έμειναν μετέωρες και ο Αλέξης έφτασε στο σημείο πλέον να απολογείται για τα ταξίδια του στα στελέχη του κόμματός του. 

Το ΚΚΕ-έχει δίκιο ο Μαίλης-ήταν πάντα εδώ. Η κοινή γνώμη όμως είχε το βλέμμα στραμμένο στον Αλέξη. Αίφνης τις τελευταίες ώρες συνειδητοπιήσαμε ότι η Αλέκα είναι εδώ, το ΚΚΕ είναι εδώ. Είναι στα μπλόκα, είναι στο γραφείο κάποιου Βρούτση, είναι στο μην πληρώνετε τα χαράτσια, είναι στο βγάλτε το φόβο από μέσα σας.

Αρχίσαμε να τσιμπιόμαστε, ρε μπας και το ΚΚΕ τελικά είναι αυτό που μπορεί- με τον λαό στο πλευρό του- να κάνει συντρίμμια το Μνημόνιο-όπως αυτό σαδιστικά και μονόπατα εφαρμόζεται; Το ΚΚΕ έχοντας πίσω του αγώνες και αίμα είναι ίσως το μόνο που μπορεί να οργανώσει την παλλαική αντίσταση στην μονόπλευρη εφαρμογή του Μνημονίου. Οι οργανώσεις βάσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα μπορούν να αποτελέσουν τα κρυφά σχολιά της αντίστασης. Στο βρωμόξυλο του Δένδια και των δυνάμεων καταστολής, το ΚΚΕ μπορεί να οργανώσει χτυπήματα που δεν τα βάζει ο νους των καρεκλοκένταυρων της εξουσίας. Το πρώτο μεγάλο στοίχημα που οφείλει να κερδίσει ο καθένας είναι το να νικήσει το φόβο απέναντι στο χυδαίο παρακράτος και τα ανθρωπάκια του. Απέναντι στα χαράτσια και την κρατική βία, απέναντι στα ανυπόληπτα παπαγαλάκια του συστήματος. Σωστά το ΚΚΕ επιμένει στο να βγάλουμε από μέσα μας τον φόβο. Δείτε πως κατάντησαν σήμερα κυνηγημένοι ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου. Περιμένετε σε λίγους μήνες από σήμερα να δείτε ποια τύχη περιμένει τους σημερινούς δυνάστες μας...Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ καλά θα κάνουν να βρουν οδούς επικοινωνίας με το ΚΚΕ, ώστε να απαλλαγεί ο τόπος μια ώρα αρχύτερα από τα διαπλεκόμενα τσιράκια της κολομβιάνικης μαφίας που μας κυβερνά. Ντου από παντού....

Δεν υπάρχουν σχόλια: