Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Οι ονειροπόλοι ξέμπαρκοι ΠΑΣΟΚοι !...



Ο Βαγγέλας βρέθηκε πίσω από την αισχρή και σφαγιαστική καρατόμηση των εισοδημάτων μας, αλλά και των βασικότερων δικαιωμάτων των εργαζομένων, των συνταξιούχων κι όλόκληρου, σχεδόν, του λαού. Είτε σαν υπουργός οικονομικών, που αναλαμβάνοντας ξεσάλωσε, ισοπεδώνοντας τις όποιες αναστολές παρουσίαζε το ΠΑΣΟΚ, για την άκριτη υιοθέτηση όλων των αντιλαϊκών απαιτήσεων των τροϊκανών, είτε σαν κολαούζος του Σαμαρά, εφαρμόζοντας πλήρως και προκλητικότατα τη συμπεριφορά του «yes men», απέναντι στις ντιρεκτίβες της Μέρκελ και των άλλων, αδίστακτων, φορέων του ακραίου, αμοραλιστικού νεοφιλελευθερισμού.
Το ΠΑΣΟΚ, που πήρε ο Βενιζέλος, όπως το πήρε κι όταν το πήρε, κατάντησε συνιστώσα της Δεξιάς, παρα-γιουσουφάκη του Μερκελισμού και άτεγκτος ανταγωνιστής και κυνηγός, κάθε προοδευτικής θέσης και άποψης, κάθε λαϊκής προσπάθειας ανυπακοής και αντίδρασης στις πολιτικές αφανισμού των Ελλήνων και της Ελλάδας !
Το «ΠΑΣΟΚ» του Βενιζέλου και των «Δατσέρηδών» του, δεν έχει καμιά σχέση με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα κι ούτε με την ιδεολογία κι τις αρχές της Κεντροαριστεράς.


Το «ΠΑΣΟΚ» του Βενιζέλου και της δράκας του, είναι συμπλήρωμα της Σαμαρικής Δεξιάς, έχει επιλέξει, σκόπιμα και συνειδητά να παίξει το ρόλο του συνοδοιπόρου της Συντήρησης, να αναπληρώσει το κενό που άφησαν οι Καμμένοι και οι άλλες δεξιές παραφυάδες, που πήγαν ακροδεξιότερα και να δώσει στην Κεντροδεξιά τη δυνατότητα να κυβερνήσει, ως άκριτος ενδολοδόχος του ευρωπαϊκού, ακραίου κι αντιδραστικού νεοφιλελευθερισμού !


Σ΄ αυτό το «ΠΑΣΟΚ», φυσικά και δεν έχουμε θέση, εμείς οι «ξέμπαρκοι ΠΑΣΟΚοι.»,που διατηρούμε στον εαυτό μας το δικαίωμα, να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε, για την ανασυγκρότηση, την αναστύλωση και την αναδιοργάνωση της Κεντροαριστεράς.

Σ΄ αυτή την προσπάθειά μας, το Βαγγέλα, την παρέα του και την πολιτική τους, όχι, μόνο, τους προσπερνάμε, αλλά και τους αντιπαλεύουμε, ως αντιδραστικούς, ως εχθρούς του λαού και ως προβοκάτορες των προοδευτικών αγώνων και προσπαθειών !...

Υ.Γ. Προς Βενιζέλο και αφεντικά του : μπορεί το μισθό, τη σύνταξη και τα δικαιώματα, να μας τα κόψατε, τα όνειρά μας, όμως, δεν μπορείτε να μας τα απαγορεύσετε... Τα ΜΑΤ δεν έχουν πρόσβαση εκεί !...

www.logoplokies.blpgspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: