Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Megaς euroίσαι, Κύριeuro, και θαυμαστά τα euroργα σου.

Θα κοπούν τα χαμόγελα;

Ο Πρόδρομος Σεϊτανίδης απορεί πως κάνουν έτσι για ένα τόσο δα δανειάκι. 

Η απάντηση μέσω Τρέμη του Mega για το δάνειο 98 εκατ. ευρώ (εμείς στην Καθημερινή το διαβάσαμε) μας θύμισε το διάσημο βιντεάκι με τον παράγοντα του Εδεσσαϊκού. Μόνο που ο παράγοντας ήξερε τι έλεγε.

Τέσσερα χρόνια τσίμπησε ο Ανδρέας Γ. Κουρής για μη καταβολή 9.170.000 ευρώ στο ΙΚΑ. Αλλά με τριετή αναστολή και με εγγύηση 11.000 ευρώ. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, είπαμε! Τώρα που μας τέλειωσε ο Ψωμιάδης, εμείς οι καλαμπουρτζήδες θα πούμε το ψωμί, ψωμιάκι. 

Μ' αυτά που λέει ο ΔΟΛ και το Mega ότι τους στήσανε σκευωρία οι Συριζαίοι, θα με κάνουν να συμφωνήσω με τον Ταμήλο: ότι τζάμπα πληρώνεται ο ΓΑΠ από τη Βουλή. Ο λιμενικός με τα τρία γραμμάρια κάνναβης πάει για απόταξη, οι μπάτσοι μεγαλέμποροι πάνε εισαγγελέα με χειροκροτήματα. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δενδιαμαρκίας... Στο σκαμνί ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ για το δωράκι στη Ναταλία Δ. Οι εργολαβικοί σας φάγανε, ε; Επιτυχής η επέμβαση ισχίου στον επίτιμο.

Όταν συνήλθε από τη νάρκωση είπε ένα ακατάληπτο «Αντώνη, έρχομαι για κλωτσιές» «Να παταχθεί άμεσα η εγκληματική δράση των ρομά σε ολόκληρη τη χώρα» ζητά η Χρυσή Αυγή, δεύτερη και καταϊδρωμένη στη γραμμή Τατούλη. Αλλά στα λόγια της ακούγονται οι κλαγγές από τις πύλες του Άουσβιτς. Αδέσποτος σκύλος «κάρφωσε» στην αυστραλέζικη αστυνομία το κρησφύγετο συμμορίας με όπλα και ναρκωτικά. Ας τάιζαν τα αδέσποτα... Φανταστείτε πόσο χάλια είναι οικονομικώς η χώρα όταν θεωρείται μαικήνας όποιος δηλώνει εισόδημα 25.000 ευρώ. Και μετά λένε για το Βαρδινογιάννη, τον Κόκκαλη, τον Αλαφούζο, Βγενόπουλο, Μάνεση κλπ.

Ξεκινούν περιοδεία οι Rolling Stones. Δεν θα ρωτήσω τι πίνουν, θα ρωτήσω τι δεν πίνουν. Όλγα Κεφαλογιάννη ή Ανδρέας Ψυχάρης για τη δημαρχία της Αθήνας; Αμαν πια αυτά τα τζάκια! Μας πνίξανε!

Η 15χρονη Μυρτώ, που κακοποιήθηκε βάναυσα το καλοκαίρι στην Πάρο, άρχισε να δείχνει ίχνη βελτίωσης. Καλή και πλήρη ανάρρωση, κορίτσι μου, και μακάρι να μην τύχει σε άλλη κοπέλα... Αν και κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς, οι άντρες, γι' αυτό. Διαμαρτύρεται ο Μπένι που ο Σύριζα θέλει να τον βάλει μέσα στο κάδρο της λίστας Λαγκάρντ. Αφού δεν χωρά πουθενά, ο χατζηπελώριος!

Ξέρει ο Παπακωνσταντίνου ποιός αλλίωσε τη λίστα. Και γιατί δεν μας το λέει; Ασκήθηκε δίωξη κατά της JPMorgan Chase για εξαπάτηση συνεταιριστικών τραπεζών με «τοξικά» παράγωγα. Τώωωωρα; Χάθηκαν τα φράγκα. Ό,τι και να λέμε για τους Ιρλανδούς συντρόφους του Ντέρρυ είναι λίγο! Η αφίσσα τους τα σπάει! Κι ας με παρεξηγήσει η ΔΗΜΑΡ.

Κι ένα τελευταίο για τα «ευρήματα» σε Βίλλα Αμαλίας, ΑΣΟΕΕ και όπου αλλού στο μέλλον. Βρήκατε άδεια μπουκάλια μπύρας και κάνετε λόγο για μολότοφ. Αν βρίσκατε συσκευασμένα προφυλακτικά τι θα λέγατε; Ε;

Δείτε το βίντεο με τον παράγοντα του Εδεσσαϊκου'



Δεν υπάρχουν σχόλια: