Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Έξι απολυμένοι στη Δημοτική-Συνεταιριστική Πρέβεζας

Έξι απολυμένοι στη Δημοτική-Συνεταιριστική Πρέβεζας

Σας είχαμε ενημερώσει για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι στη Δημοτική-Συνεταιριστική (μονάδα ιχθυοπαραγωγής στον Αμβρακικό Κόλπο)-(διαβάστε: Ξεχασμένοι και απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη Δημοτική-Συνεταιριστική Πρέβεζας).

Πλέον οι εργαζόμενοι είναι... χωρίς δουλειά, καθώς χθες έλαβαν και το χαρτί της απόλυσής τους και το λόγο πλέον έχουν τα δικαστήρια.

Οι έξι υπάλληλοι της Δημοτικής-Συνεταιριστικής απευθύνθηκαν σε δικηγόρο, ο οποίος θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει το θέμα τη νομική οδό, όσον αφορά τη διασφάλιση των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Αντιστοίχως έχει ειδοποιηθεί και ο επόπτης εργασίας, ο οποίος έχει επιληφθεί της υποθέσεως και θα κινήσει την προβλεπόμενη διαδικασία από την πλευρά του, ώστε οι έξι πρώην εργαζόμενοι να μπορέσουν να λάβουν τα χρήματα, τα οποία έχουν δουλέψει μέχρι... σεντ.

Έπειτα από χρόνια δουλειάς, για τους ανθρώπους αυτούς, η συνέχεια επιφυλάσσει το δρόμο της ανεργίας. Και δυστυχώς για όλους μας, είναι πλέον δρόμος για πολλούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: