Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ο λαϊκός... ήρωας !...


Είδατε, πρόσφατα, το Γιάννη Στουρνάρα στην εκπομπή της Έλλης Σταή στη ΝΕΤ; Αν ναι, τότε θα με καταλάβετε, πιστεύω. Αν όχι, χάσατε !
Για τους .χαμένους, λοιπόν, να σημειώσω, πως απώλεσαν την ευκαιρία να δουν και ν΄ ακούσουν τον άνθρωπο, που ενσαρκώνει, στις μέρες μας, τον Δελαπατρίδη ή, άντε, τον .Λεβέντη ! Αυτόν, που ενώ προσκολλήθηκε, ως κολαούζος κι από σπόντα, στο κυβερνητικό σχήμα του κωλοτούμπα Αντωνάκη, προκειμένου να κάνει όλη τη βρώμικη και λαοκτόνα δουλειά, (που ο έξυπνος, αλλά και προνοητικός, Ράπανος αρνήθηκε), θεωρεί εαυτόν επιλεγμένο .αξιοκρατικά, λόγω των προσόντων του και της αξίας του.
Αυτόν, που, ενώ, τη μόνο πολιτική που εφάρμοσε και εφαρμόζει, είναι αυτή του «yes to all.» απέναντι στους τροϊκανούς και τ΄ αφεντικά τους, καθώς, βέβαια, κι αυτή του εντολοδόχου σφαγέα των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων, βαυκαλίζεται με την ιδέα, πως κάτι μεγάλο και χρήσιμο κάνει, γι αυτό και κορδώνεται σαν «γύφτικο σκεπάρνι».


Υπήρξαν στιγμές, που ο Γιαννάκης περιέγραφε τον εαυτούλη του, περίπου, ως λαϊκό .ήρωα, ως έναν σύγχρονο .εθνοσωτήρα !Το εξοργιστικότερο, όμως, απ΄ όλα τα τηλεοπτικά καμώματά του, ήταν εκείνο της απόπειράς του να πλασαριστεί, ως πολιτικό κεφάλαιο της .κεντροαριστεράς και ν΄ αφήσει υπονοούμενα, για πιθανή, μελλοντική και ίσως .αρχηγική εμφάνισή του, στο χώρο !

Το «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση, η οποία, βέβαια, μας δίνει την ευκαιρία να επισημάνουμε, εμφαντικά και απερίφραστα, πως στην «επιχείρηση αναστύλωσης» της καταταλαιπωρημένη Κεντροαριστερά δεν έχουν και δεν θάχουν θέση, οι κάθε είδους, και .διαμετρήματος, κολαούζοι της Δεξιάς και του Σαμαρά, δοτοί της Μέρκελ και του Σόϊμπλε και ταυτόχρονα, άτεγκτοι σφαγιαστές του ελληνικού λαού !

Υ.Γ. Αν η άποψη του υπουργού-"όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω", είναι πως ο λαός τον έχει στα ώπα-ώπα, δεν έχει παρά να κάνει μια βόλτα στο Σύνταγμα εν ώρα διαδήλωσης !!!

www.logoplokies.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: