Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Η Έλενα και ο Αντώνης θέλουν την έξαλλη Όλγα βλαχοδήμαρχο Αθήνας. Το καυτό παρασκήνιο.


Εδώ και μέρες λοιπόν έχει ξεκινήσει ένα γαιτανάκι δημοσιευμάτων που θέλουν την αισθαντική Όλγα Κεφαλογιάννη υποψήφια για βλαχοδήμαρχος της Αθήνας, ώστε να μαζεύει τις σύριγγες από τα πάρκα και να κυνηγάει Πακιστανούς.


Επειδή οι φήμες άρχισαν να παίρνουν επικίνδυνες διαστάσεις το κορίτσι μας αναγκάστηκε να βγει στον έγκυρο ΒΗΜΑ FM να τις διαψεύσει>Έχω αναλάβει πολύ δύσκολο έργο στο υπουργείο Τουρισμού και δεν σκοπεύω να το εγκαταλείψω πριν ολοκληρωθεί. Δεν γνωρίζω από που προέρχονται οι διαρροές περί ενδιαφέροντος μου για τον Δήμο Αθηναίων, πάντως δεν επηρεάζουν την δουλειά που μου έχει ανατεθεί.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Ποιοι είναι αυτοί που ροκανίζουν την υπουργική πολυθρόνα της γοητευτικής υπουργού η οποία αφού προέταξε τα στήθη της ώστε να έλθουν 17.000.000 τουρίστες στην Ελλάδα το 2013 (Greece, satziki, souvlaki, liko krasi, ligo thalasa kai t agori mou, greeek kamaki o peftoulas), τώρα διοργανώνουν την υπονόμευσή της;

Εδώ λοιπόν υπάρχει ένα μυστικό και μάλιστα ξανθιά και ανταγωνίστρια της Όλγας. Ομιλούμε για την Έλενα Ράπτη, η οποία εντελώς συμπτωματικά διέψευσε με την σειρά της δημοσιεύματα που την ήθελαν υποψήφια βλαχοδήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ήμουν 9 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο-ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Σύμφωνα με πληροφορίες έγκυρων πολιτικών συντακτών- από τους οποίους βρίθει η δημοσιογραφία-η Έλενα έχει αποσπάσει- με τον τρόπο της- μια υπόσχεση από τον Αντώνη Σαμαρά προσωπικά. Αυτή η υπόσχεση δεν είναι άλλη από την ανάληψη του υπ. Τουρισμού όταν θα γίνει ανασχηματισμός. Όσο αφορά τον «τρόπο της» οι πολιτικοί συντάκτες που καλύπτουν το Μαξίμου υποστηρίζουν ότι η Έλενα συμπαραστάθηκε ολόψυχα στον Αντώνη στη διάρκεια της πρόσφατης περιπέτειας της υγείας του με την οφθαλμολογική επέμβαση.

Πέρα από αυτό ο Αντώνης πιστεύει στην Έλενα και στις δυνατότητές της να διπλασιάσει τους τουρίστες που προσελκύει η Όλγα-ώστε από 17.000.000 να γίνουν 34 και να φύγουμε εμείς να πάμε αλλού.

Έτσι από το Μέγαρο Μαξίμου προκύπτουν οι διαρροές που θέλουν την Όλγα να είναι υποψήφια βλαχοδήμαρχος της Αθήνας μπας και τσιμπήσει. Εκείνη όμως αντέδρασε. Αν μάθει δε τι ακριβώς συμβαίνει θα γίνει το έλα να δεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: