Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Οι 20 πιο παράξενες και τρελές ιστορίες του 2012.

Από τον χειρότερο φίλο του κόσμου, στον Σουηδό που παίρνει επίδομα, λόγω Χέβι Μέταλ και από τις χήρες του νεκρού, στον νέο βασιλιά της γραφικότητας!

Τα παράξενα της χρονιάς όπως τα κατέγραψε το NEWS 247 (Pics+Vids)

To NEWS 247, τηρώντας την ετήσια παράδοση, διάλεξε, ξεχώρισε και σας παρουσιάζει τις 20 πιο τρελές και απίθανες ιστορίες του 2012.


Πρόκειται για αυτές τις ειδήσεις, που σπάνε τη μονοτονία της καθημερινής ειδησεογραφίας και που διαβάζοντάς τις, αισθάνεσαι 100% νορμάλ και φυσιολογικός(εκτός αν κάτι σου θυμίζουν).

Η πραμάτεια μας είναι και φέτος πλούσια, καθώς και ματάκια επί πληρωμή έχουμε και δίδυμα από άλλες χώρες και φιλίες πο χάλασαν, αλλά και μία έκπληξη.

Όταν πέρσι ανακηρύσσαμε βασιλιά των παράξενων ιστοριών τον Γκάρι, το ψάρι με εθισμό στη σοκολάτα, πιστεύαμε ότι δύσκολα θα βρίσκαμε αντάξιό του για την επόμενη 5ετία.

Η παράξενη επικαιρότητα του 2012 μας διέψευσε. Ας απολαύσουμε από το 20 έως το νούμερο 1, τα παράξενα της χρονιάς!


Βλέπετε τις ιστορίες σε όλο τους το μεγαλείο πατώντας το link, που υπάρχει σε καθεμιά από αυτές

20. Εκατομμύρια λόγοι για να κάνεις παιδί

Όποτε η Νορβηγίδα Ζανέτ Όκσνες, αποφασίσει να κάνει παιδί, κάποιο μέλος της οικογένειάς της, κερδίζει το Λόττο! Αν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, ρίξτε μια ματιά στην ιστορία και στην ανεξήγητη τύχη που συνοδεύει την έλευση του πελαργού στη συγκεκριμένη οικογένεια! Αυτά στη Νορβηγία. Στην Ελλάδα με κάθε παιδί πληρώνεις παραπάνω φόρους.

19. Από εδώ η γυναίκα μου, από εκεί το αίσθημά μου
    
Τιμή και δόξα στον Μόουζες Γκονζάλες. Πιθανότατα δεν ήταν και τόσο καλός άνθρωπος στο Ιράκ, όπου και σκοτώθηκε, αλλά ο τύπος ήταν απίθανος. Ένα μόνο θα σας πω. Στην κηδεία του γνωρίστηκαν οι δύο. χήρες του, ενώ στην πρώτη σειρά καθόταν και μια Τρίτη γυναίκα, με την οποία είχε αποκτήσει εξώγαμο! Τι άλλο να κάνει για να τον αποθεώσουμε;

18. Άγρια ξυπνήματα
    
Έχουμε να κάνουμε με τον μπόμπιρα της χρονιάς. Όταν ξυπνάει έχει τις μαύρες του, εκτός αν χρησιμοποιήσεις για ξυπνητήρι τους αγαπημένους του Nirvana. Βέβαια αιώνιο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι πώς να τα βάλεις να κοιμηθούν και όχι να πώς να τα ξυπνήσεις, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε.

17. Τελευταία έξοδος: Ρίτα Ριτάκι
    
Τα έχεις σχεδιάσει όλα. Πώς θα αποδράσεις, τι θα κάνεις έξω, ποιους θα εκδικηθείς, αν θα πιστέψεις ότι ξέκοψες και μετά "θα σε τραβήξουν πάλι μέσα" όπως θα έλεγε και ο δον Μάικλ Κορλεόνε. Και αφού σκάψεις και την τρύπα, πάει ο συγκρατούμενός σου και σφηνώνει!! Διαβάστε την ιστορία των πιο γκαφατζήδων φυλακισμένων του 2012.

16. Βάλε στο γυαλί μοντέλο
    
Όσοι αγαπούν το αλκοόλ και τις γυναίκες, αλλά δεν ξέρουν τι αγαπούν περισσότερο, βρήκαν το ποτό των ονείρων τους. Το πιο «βρώμικο» και «πικάντικο» μαρτίνι με γεύση, από στήθος καλλίγραμμων μοντέλων είναι εδώ. Όπως καταλαβαίνετε η διαδικασία απόσταξης, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον.

15. Με το μυαλό στο καμάκι
    
Το καμάκι είναι καλό πράγμα γενικά. Γνωρίζεις όμορφες τουρίστριες και μαθαίνεις να στέκεσαι όρθιος μετά από κάθε «όχι». Επίσης μαθαίνεις να επιζείς και από την αστοχία του φίλου σου που πήγατε μαζί για ψαροντούφεκο. Μπόνους: Ο 16χρονος μιλά με τους γιατρούς με το καμάκι καρφωμένο στο κεφάλι του.

14. Ο ρομαντισμός μπορεί να σκοτώσει
    
Να θέλεις να εντυπωσιάσεις την κοπέλα σου, το καταλαβαίνω. Να θέλεις να είσαι πρωτότυπος, επίσης το καταλαβαίνω. Να θέλεις να στείλεις ταχυδρομικώς τον εαυτό σου σε πακέτο, ας κάνω ότι το καταλαβαίνω. Να μην προβλέψεις το πακέτο να έχει τρύπες για να αναπνέεις, πώς να το καταλάβω; Και αν η μεταφορική χαθεί και αργήσει να σε παραδώσει τι γίνεται, ρομαντικό μου αλάνι;;;;

13. Αγάπησε ένα αρκουδάκι

Το σεξ σε δημόσιους χώρους είναι πάντα πιο ενδιαφέρον και ιντριγκάρει τα ζευγάρια. Ο φίλος της ιστορίας μας ήθελε να ρίξει λίγο αλάτι στην ερωτική του ζωή και να αναβαθμίσει τη σχέση με το λούτρινο αρκουδάκι του. Για κάποιο περίεργο λόγο η αστυνομία επιμένει να τον συλλαμβάνει. Και να πεις ότι έχει ιδιαίτερη φάτσα που σου μένει στο μυαλό;

12. Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι τραγουδάει Queen σε περιπολικό

Ένα από τα καλύτερα ροκ τραγούδια του 20ου αιώνα, συναντά τον Μεγάλο Λεμπόφσκι, μέσα σε περιπολικό! Αποτέλεσμα, μια εκτέλεση του Bohemian Rhapsody, που θα απολάμβανε ακόμα και ο Φρέντι Μέρκιουρι!

11. Με τα δυο χεράκια, γράφω γραμματάκια

Η ιδανική γραμματέας βρέθηκε. Γράφει ταυτόχρονα με τα δύο χέρια σε διαφορετικές γλώσσες και το όνομά της σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «σκέψου ευρύτερα». Αν συνδυάσουμε ταλέντο και όνομα, πρέπει να την έδερναν οι συμμαθητές της από την πρώτη τάξη, μέχρι να πάρει πτυχίο.

10. Αντίσταση στην πλαστική στήθους!

Όταν μιλάμε για το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, συνήθως εννοούμε κάποιο ατίθασο παλιόπαιδο, ξέρετε από αυτά τα σκασμένα που δεν φιλάνε την άσχημη θεία, δεν κάνουν το σταυρό τους όταν περνάνε έξω από ναό και δεν αρνούνται να τηρήσουν την οικογενειακή παράδοση, κάνοντας. πλαστική στήθους. Και όμως υπάρχουν και τέτοια παλιόπαιδα.

9. Ο φίλος, το ό (ρ) χι και το καταραμένο φίδι

Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Επίσης είναι γενικά αποδεκτό ότι αν σε δαγκώσει δηλητηριώδες φίδι, πρέπει κάποιος να σου ρουφήξει το αίμα για να γλυτώσεις. Μην κατακρίνεις την άρνηση του φίλου της ιστορίας μας να βοηθήσει αν δεν μάθεις σε ποιο σημείο χτύπησε ο "καταραμένος όφις".

8. Αγάπη άνευ όρων
    
"Θρήνησα για το "χαμό" του Μπάρι, αλλά αγαπώ τις καινούργιες πλευρές της Τζέιν". Η πρόταση μοιάζει να αναφέρεται σε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Τον Μπάρι και τη Τζέιν (μι Μπάρι, γιου Τζέιν). Η πραγματικότητα όμως έρχεται να διαψεύσει την πεζή μας σκέψη. Και αν το να γίνει ο Μπάρι, Τζέιν δεν είναι τόσο περίεργο στην εποχή μας, το να λέει την παραπάνω φράση η σύζυγος του Μπάρι που έγινε Τζέιν είναι κάπως. Τον/την αγαπάει και πήρε και όρκο. Στην κυριολεξία.

7. Άγγλος με δίδυμη αδερφή Σκωτσέζα

Οι ιστορίες διδύμων είναι πάντα συγκινητικές. Όταν στενοχωριέται ο ένας, το νιώθει ο άλλος, όταν σκέφτεται κάτι ο ένας, είναι πολύ πιθανό να το έχει σκεφτεί και ο άλλος. Όταν πανηγυρίζει για την εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro ο ένας, η άλλη βρίζει και καταριέται. Βρίζει και καταριέται;;

6. Ματάκιας επί πληρωμή

Για κάποιο περίεργο λόγο, ο 35χρονος ήρωας της ιστορίας μας έχει πείσει ζευγάρια να τον ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να τους παρακολουθεί όταν κάνουν σεξ. Τους δίνει συμβουλές στη διάρκεια της πράξης για μεγαλύτερη ηδονή. Είναι πιθανότατα η ανταμοιβή του για το ότι στα 22 του, έκανε σχέση -που κράτησε 10 χρόνια- με μια 69χρονη (Για όσους δεν πάτησαν ακόμα το λινκ, ο 35χρονος ξέρει ποιος σκότωσε τον Κένεντι)

5. Η ομορφιά (δεν) θα σώσει τον κόσμο
    

"Έχει πάρει την ομορφιά της από τον πατέρα της. Είναι πλαστικός χειρουργός!". Το αστείο ταιριάζει γάντι στην φίλη της ιστορίας μας, η οποία πλήρωσε 100.000 δολάρια για να κρύψει την ασχήμια της. Το παιδί που ήρθε στον κόσμο όμως δεν έμοιαζε ούτε στην πλαστική της εκδοχή, ούτε στον πατέρα, ο οποίος το. πήρε λίγο στραβά. Μη βιαστείτε να τον κατακρίνετε πριν δείτε τη φωτογραφία!

4. Βαρέα (μέταλ) και ανθυγιεινά
    
Ο Έλληνας δημόσιος υπάλληλος βρήκε τον δάσκαλό του. Ποιο επίδομα έγκαιρης προσέλευσης και ποιο επίδομα σάντουιτς; Ο θεός της ιστορίας μας κατάφερε να πάρει επίδομα αναπηρίας από το σουηδικό κράτος, λόγω του εθισμού του στο... Χέβι Μέταλ! Κρίμα που δεν υπάρχει ανάλογο παράδειγμα στην Ελλάδα. Θα του γύριζαν τα (blue) eyes του Τόμσεν.

3. Αναστήθηκε για ένα λεπτό για να ζητήσει νερό
    
Μια ανατριχιαστική ιστορία από τη Βραζιλία. Παιδάκι, που έχασε τη ζωή του από πνευμονία, μία ώρα πριν ταφεί ζήτησε νερό! Στη συνέχεια ξάπλωσε και πέθανε για δεύτερη φορά. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν το περιστατικό.

2. Κάνω έρωτα μαζί σου με τηλεπάθεια (στο λεωφορείο)
    
Ο αχρείος Mavete, έφαγε το ξύλο της χρονιάς του επειδή χρησιμοποιούσε mubobobo! Τι είναι το mubobobo, εκτός από πολύ αστεία λέξη; Μαύρη μαγεία, με τη βοήθεια της οποίας, ο 27χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα σε λεωφορείο στη Ζιμπάμπουε. Διαβάζεται υπό τους ήχους του ΛΕ-ΠΑ.

1. Επτά ψυχές σε ένα τηλεκατευθυνόμενο
    
Και ήρθε η μεγάλη στιγμή, που ο Γκάρι, το ψάρι με εθισμό στη σοκολάτα, παραδίδει τα σκήπτρα στη γάτα, που μετά θάνατον έγινε ελικόπτερο (έχω και βίντεο για να το αποδείξω). Θυμάμαι ακόμα εκείνο το απόγευμα που ο @dark_tyler, δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά αντικρίζοντας τη φωτογραφία. Η συντάκτρια μας κρατάει ακόμα μούτρα που το έγραψε, αλλά από την αρχή όλοι ξέραμε, πώς όσον αφορά τα παράξενα της χρονιάς, εκείνη τη στιγμή γραφόταν ιστορία. Κυρίες και κύριοι ο απίθανος καλλιτέχνης, που έκανε τη νεκρή του γάτα τηλεκατευθυνόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: