Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

«Μην κάνετε σεξ μετά το εμβόλιο»! Η VIRAL οδηγία «ειδικού» που προκάλεσε σάλο!

Η βασική οδηγία που είχαν να δώσουν οι ρωσικές υγειονομικές αρχές στους πολίτες τους,  εν όψει της έναρξης του προγράμματος εμβολιασμών ήταν να αποφύγουν τη βότκα, το κάπνισμα και τις επισκέψεις σε σάουνα μετά τη λήψη της δόσης.

O Δρ. Ντένις Κράιφερ αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σαρατόφ πρόσθεσε κάτι ακόμα στη λίστα, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε. Ήταν το σεξ.«Πιστεύω -και είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι- ότι το σεξ είναι μια δραστηριότητα στην οποία καταναλώνουμε πολύ ενέργεια. Οπότε θέλουμε να προειδοποιήσουμε τον κόσμο πως δεν συνιστάται η αυξημένη σωματική δραστηριότητα -συμπεριλαμβανομένου του σεξ-, μετά τον εμβολιασμό». Ο Γκρέιφερ συγκεκριμένα προτείνει τριήμερη αποχή.

Υπουργός Υγείας του Σαράτοφ: «Κάντε σεξ, αλλά μην το παρακάνετε»
Το αφεντικό του Γκρέιφερ Ολέγκ Κόστιν, έσπευσε να σχολιάσει ότι μπορεί όποιος επιθυμεί να προβεί σε σεξουαλική επαφή αλλά με έλεγχο. Συγκεκριμένα δήλωσε: «μπορείτε να κάνετε σεξ μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, θα πρέπει να επικρατεί η κοινή λογική και να μην το παρακάνετε».

Στη Ρωσία, όπου το τρίτο κύμα της COVID-19 μόλυνε μόνο την Παρασκευή περί τους 25.000 ανθρώπους, χρησιμοποιούν το εγχώριο εμβόλιο Sputnik V. που περιλαμβάνει δυο δόσεις και λειτουργεί όπως το αντίστοιχο εμβόλιο της AstraZeneca. Το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων είναι 13%, τη στιγμή που ο μέσος όρος στις ευρωπαϊκές χώρες φτάνει το 30%.

Η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη επί του παρόντος με ένα τρίτο κύμα κορονοϊού που πιστεύεται ότι οφείλεται στην εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα η οποία είναι πιο μεταδοτική από τις προηγούμενες μορφές του ιού.

Την Παρασκευή, η χώρα ανακοίνωσε περισσότερα από 25.000 κρούσματα.

Η Ρωσία ανέφερε επίσης περισσότερους από 700 θανάτους από τον ιό, το υψηλότερο σύνολο και μια ισχυρή ένδειξη ότι τα περιστατικά υποτιμούνται.

Δημοσίευμα της Daily Mail έγραψε πως δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί από τις 47 χώρες όπου χρησιμοποιείται δείχνουν πως είναι αποτελεσματικό.

https://viralgreece.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: