Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Ο Κουτσόπουλος τρολάρει τον Χαρδαλιά για «τα μέτρα που απέδωσαν στην Μύκονο» [φωτο]

Ο γνωστός σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σχολίασε με τον δικό τρόπο τις δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά, για τα μέτρα στη Μύκονο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε ένα instastory, στο οποίο τρολάρει όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση της Πέμπτης (22/7), για τα μέτρα στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «τα πρόσθετα μέτρα που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται από το Σάββατο στη Μύκονο δείχνουν ότι κατάφεραν μερικώς να ανακόψουν την περαιτέρω διασπορά του ιού και την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων», ενώ, όπως προσέθεσε, «από τις ιχνηλατήσεις των τελευταίων ημερών προέκυψε ότι δεν υπάρχουν νέες συρροές στο νησί και ότι τα όποια νέα κρούσματα σχετίζονται με ήδη υφιστάμενες συρροές των προηγούμενων εβδομάδων».

Ο «θείος Λεό» έκανε ένα story στο Instagram, με φωτογραφία από την ενημέρωση και τον τίτλο «Χαρδαλιάς: Απέδωσαν τα μέτρα στη Μύκονο, τα επόμενα 24ωρα θα αποφασίσουμε για την άρση των περιορισμών».

Την φωτογραφία συνοδεύουν τα χαρακτηριστικά GIF του Instagram με ανθρώπους που χειροκροτούν, θέλοντας μάλλον να… τρολάρει την δήλωση.


https://viralgreece.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: