Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ασύλληπτο...δράμα! Τέσσερα νεκρά αδέλφια σε έναν χρόνο

Το συγκινητικό δράμα μιας οικογένειας  αποκαλύφθηκε όταν ένας 81χρονος αυτοπυροβολήθηκε με μια καραμπίνα βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του έφυγε από τη ζωή ο 58χρονος αδελφός του που ταλαιπωρούνταν τα τελευταία χρόνια από τον καρκίνο! Ηταν το τελευταίο από τα τέσσερα αδέλφια τα οποία έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μόλις έναν χρόνο βυθίζοντας στο πένθος τους υπόλοιπους συγγενείς  της οικογένειας από την Καρυά Ηλείας 

Τους προηγούμενους μήνες είχαν χάσει τη μάχη για τη ζωή τους τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, ένας 70χρονος, που και εκείνος πάλευε με την επάρατη νόσο, και ένας 72χρονος, που «έσβησε» στο σπίτι του προδομένος από την καρδιά του. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο 81χρονος, που συγκλόνισε το χωριό της Καρυάς με την αυτοχειρία του, έχασε τον πολυαγαπημένο του γιο από έμφραγμα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έφυγε από τη ζωή και η επί δεκαετίες σύζυγός του!

Καθώς δεν μπορούσε να αντέξει τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας, ο 81χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ωστόσο, άτομα του περιβάλλοντός του αναφέρουν ότι ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά μετά τους απανωτούς θανάτους που βίωσε μέσα στην οικογένειά του.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στην Πάτρα, ενώ του αδελφού του, που πέθανε λίγο αργότερα, τελέστηκε χθες στον τόπο καταγωγής τους, την Καρυά.

https://fonaklas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: