Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ανασύρθηκε νεκρός ο 21χρονος Έλληνας ομογενής από την πολυκατοικία που κατέρρευσε στο Μαϊάμι

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της μοιραίας πολυκατοικίας στο Σέρφσάιντ της Φλόριντα, ο 21χρονος Έλληνας ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

O Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, ο οποίος ήταν μόλις 21 χρονών και ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Νάσβιλ στην πολιτεία του Τενεσί.

Η οικογένεια του ομογενή διαμένει μόνιμα στην πολιτεία του Τέξας. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Wall Street Journal ο πατέρας του 21χρόνου Κώστας Γιαννιτσόπουλος, ο νεαρός ομογενής είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος είναι ακόμα αγνοούμενος.

"Ο γιος μου ήταν το πιο δυνατό άτομο που γνώριζα και για μένα ήταν τα πάντα. Είχαμε τόσα σχέδια για το μέλλον του"ανέφερε η μητέρα του Τίνα Γιαννιτσοπούλου μιλώντας στο NBC News λίγο αφότου οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι βρήκαν νεκρό το γιο της.

Ο 21χρόνος Έλληνας:

Σβήνουν οι ελπίδες για 140 αγνοούμενους
Περίπου 140 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι, ανάμεσά τους δεκάδες υπήκοοι χωρών της Λατινικής Αμερικής ή Αμερικανοί πολίτες με καταγωγή από την Αργεντινή, την Κολομβία, την Παραγουάη, τη Χιλή και την Ουρουγουάη.

Το δωδεκαώροφο κτήριο, τμήμα των λεγόμενων Champlain Towers, κατέρρευσε μέσα σ’ ένα σύννεφο σκόνης την περασμένη Πέμπτη γύρω στη 01:20. Επρόκειτο για μια από τις χειρότερες αστικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ.

Αν και οι ομάδες έρευνας και διάσωσης εντόπισαν νέους θύλακες με οξυγόνο στα συντρίμμια, οι ελπίδες ότι θα βρεθούν επιζήσαντες είναι πια «ελάχιστες».

https://viralgreece.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: