Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Χρήστος Ν. Γκόγκος. ΟΧΙ ΛΟΥΚΕΤΟ στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς Παρακαλάμου

ΓΙΑΤΙ κύριοι ταλαιπωρείτε αυτούς που χρόνια φυλάνε Θερμοπύλες σε έναν τόπο που ερημώνει;

ΓΙΑΤΙ κύριοι τιμωρείτε τους κατοίκους του Δήμου Πωγωνίου

ΓΙΑΤΙ κύριοι μας αποκόπτετε από το αγαθό της ισότιμης διαβίωσης;

Κύριοι της διοίκησης (Τράπεζας και Πολιτείας) ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αφουγκραστείτε τη φωνή όλων των κατοίκων του Δήμου Πωγωνίου οι οποίοι σας εκλιπαρούν να μείνει η μοναδική τράπεζα που υπάρχει στον τόπο αυτό. ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να εκτιμήσετε τη μακροχρόνια στήριξη σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας στο εν λόγω υποκατάστημα (Αγροτική, Πειραιώς).

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Παρακάλαμο, θα δημιουργήσει ένα ανυπέρβλητο κενό. Θα υποβάλλει σε μεγάλη ταλαιπωρία τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής, τους ήδη πληττόμενους από την κρίση της πανδημίας και της οικονομίας. Η περιοχή μας έχει μεγάλη εμπορική και αγροτική δραστηριότητα με προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία την οποία όμως κύριοι δεν λαμβάνετε υπόψιν σας.

Ζούμε σε μία περίοδο όπου οι δημότες μας έρχονται αντιμέτωποι με τον περιορισμό της μετακίνησης, ενώ ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν το βαρύτατο πλήγμα της οικονομικής κατάρρευσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Η πρόσβαση των συνδημοτών μας, και ιδίως των ηλικιωμένων της περιοχής, σε κάποιο άλλο υποκατάστημα του Νομού είναι δύσκολη έως αδύνατη λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης και λόγω του ότι δεν διαθέτουν όλοι μεταφορικό μέσο. Είναι μια πραγματικότητα την οποία πρέπει να τη λάβετε σοβαρά υπόψιν σας σε συνδυασμό μάλιστα και με τη δραστική μείωση των δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων προς τα χωριά του Δήμου μας.

Σας παρακαλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας αυτή ώστε το δικό μας υποκατάστημα να συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των 64 Κοινοτήτων του Δήμου Πωγωνίου καθώς επίσης και των Όμορων σε αυτόν Δήμων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ… ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΑΠΛΑ….

ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Με εκτίμηση

ΧΡΗΣΤΟΣ Ν. ΓΚΟΓΚΟΣ

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πωγωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: