Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των σηράγγων Μακύνειας και Κλόκοβας.

Ειδικότερα, την Τρίτη 17 έως και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου από τις 08:00  έως τις 20:00 κάθε ημέρας, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου και του Α/Κ Γαβρολίμνης. 

Στο διάστημα αυτό όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.

Σε όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος Α/Κ Νότιος Αγρινίου – Α/Κ Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει (οι κινούμενοι προς Αντίρριο) είτε πρόκειται να διανύσουν (οι κινούμενοι προς Ιωάννινα).

https://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: