Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Επιστολή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στο Θεσπρωτικό.

Θέμα: Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη για το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Θεσπρωτικό.

Με έντονη δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε ως Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας που εκπροσωπεί πέντε χιλιάδες (5000) μέλη στο νομό την απάντησή σας στην επιστολή του δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή με την οποία ενημερώνετε για παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στο Θεσπρωτικό. Θεωρούμε είναι μια απόφαση κοινωνικά και αναπτυξιακά ακατανόητη που δείχνει έλλειψη ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο, καθώς το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής στις τραπεζικές τους συναλλαγές και λειτουργία αυτού είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία.
Το κατάστημα αυτό το έχουν εμπιστευτεί διαχρονικά από την ίδρυσή του με τις οικονομίες τους πολλές επιχειρήσεις καθώς και ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής. Θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατό να σταθμίζονται όλες οι αποφάσεις με κριτήρια περιοριστικής πολιτικής που εφαρμόζεται για άλλη μια φορά στο νομό μας και σας καλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας αυτή που πλήττει την περιοχή μας.
Κύριοι σας ενημερώνουμε συντασσόμαστε με τον δήμαρχο Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζή, τις επιχειρήσεις μέλη μας καθώς και όλους τους κατοίκους της περιοχής προκειμένου ανάκλησης της απόφασής σας και σας ενημερώνουμε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα ανακληθεί η μεταξύ μας συνεργασία και θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας.
Παρακαλούμε για την ευαισθητοποίηση σας επί του θέματος και σας καλούμε να ανακαλέσετε την απόφαση για την διακοπή που υποκαταστήματος της Τράπεζας στο Θεσπρωτικό.

Με εκτίμηση,

             Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

                 Ιωάννης Μπούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: