Υλικά για 4 άτομα
2 αγγούρια χοντρά
3 καρότα
5αγγουράκια τουρσί
100 γρ. βούτυρο
180 γρ. τυρί φέτα
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη γλυκιά
3-4 Ελιές μαυρες χωρίς κουκούτσι
Αδειάζετε τα αγγούρια όπως τα
κολοκυθάκια.
Αν είναι μεγάλα τα κόβουμε σε 2, 3 ή 4
κομμάτια για να τα αδειάσετε ευκολότερα.
Βράζετε τα καρότα και μετά τα ψιλοκόβετε
μαζί με τις πιπεριές και τα αγγουράκια
τουρσί.
Χτυπάτε το βούτυρο με τη φέτα ώσπου
να γίνει ένα αρκετά σφιχτό μίγμα, και
προσθέστε τα καρότα, τις πιπεριές, τα
αγγουράκια τουρσί, καθώς και ελιές
ψιλοκομμένες.
Ανακατεύετε καλά και γεμίζετε με το
μίγμα τα αγγούρια.
Σερβίρετε κρύο με συνοδευτικό ούζο
,τσίπουρο παγωμένο
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων
Ελλάδοςromiazirou.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου