Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Στο Νυδρί θα βρεθούν σήμερα Τρίτη 23 Μάη ο Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Γιώργος Καραγκούνης


Ανακοίνωση του ΔΣ του «Οδυσσέα» Νυδριού για τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 18.00 στο Νυδρί και στο Δημοτικό γήπεδο για τον ένα χρόνο από την αδερφοποίηση της τοπικής ομάδας με τη Μονακό και σε συνδυασμό με την άνοδο του Οδυσσέα Νυδριού στην παραπάνω κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ένα χρόνο πριν η Μονακό αδελφοποιήθηκε με την ομάδας μας τον Οδυσσέα Νυδριού. Μια κίνηση που μόνο οφέλη έχει για τον τόπο μας και την ιστορική ομάδα του χωριού μας. Όλα αυτά με πρωτοβουλία της οικογένειας Ριμπολόβλεφ που από την πρώτη στιγμή δέθηκε με την Λευκάδα και έδειξε το ανθρώπινο της πρόσωπο.
Σε συνέχεια αυτής της δράσης την Τρίτη 23 Μαϊου 2017 και ώρα 18.00 στο Νυδρί και στο Δημοτικό γήπεδο ο Ραδαμέλ Φαλκάο θα διδάξει στα παιδιά του νησιού και μέλη της ακαδημίας του Οδυσσέα τα μυστικά της μπάλας. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ που αγωνίζεται στη Μονακό -και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Ρίβερ Πλέϊτ, της Πόρτο, της Ατλέτικο, της Τσέλσι και της Γιουνάϊτεντ- λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Γαλλικού πρωταθλήματος, θα βρεθεί στην Ελλάδα και θα συναντήσει τους θαυμαστές του στο νησί της Λευκάδας.
Ο 31χρονος κορυφαίος επιθετικός, θα φιλοξενηθεί στο νησί και για 2 ώρες θα μοιράσει αυτόγραφα, θα συνομιλήσει με τους μικρούς του φίλους, κυρίως όμως θα τους μυήσει στα μυστικά του ποδοσφαίρου….. Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο Γιώργος Καραγκούνης για την ιστορική επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στο EURO 2004 ενώ θα απονεμηθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή στην ομάδα του Οδυσσέα Νυδριού για την άνοδο στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία».



Δεν υπάρχουν σχόλια: