Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

«Παργινό Συμπόσιο 2017», στις 31 Μαϊου, στη παραλία: Η γιορτή του Πολιτισμού και των τοπικών γεύσεων στην Πάργα


Στις 31 Μαϊου 2017 , ο Σύλλογος Εστίασης Πάργας διοργανώνει το «Παργινό Συμπόσιο 2017» , μια γιορτή του Πολιτισμού και του φαγητού, με συμμετοχή όλων των επαγγελματιών του κλάδου. 


Ο Σύλλογος εστίασης Πάργας που διοργανώνει τη γιορτή, απευθύνει την παρακάτω πρόσκληση σε όλους να επισκεφθούν την πόλη τους και να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις. 

Δηλώνουν ότι ''Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα τοπικά προϊόντα, να προβάλουμε το μεράκι των επαγγελματιών της εστίασης και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το φαγητό αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας μας και επιδιώκουμε με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και να το βοηθήσουμε να ανακαλύψει τους γευστικούς θησαυρούς της Πάργας.

Στην παραλία της Πάργας θα ξεκινήσει μια μεγάλη γιορτή από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ με ζωντανή παρουσίαση φαγητών και ποτών, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, μουσική και γευσιγνωσία όλων των εδεσμάτων και ποτών που θα παρασκευαστούν από γνωστούς σεφ με την βοήθεια όλων των επαγγελματιών της περιοχής που δραστηριοποιούνται στη καφεστιαση της πόλης μας. 

Θα είναι τιμή και χαρά μας να επισκεφθείτε την πόλη μας για να σας ξεναγήσουμε στο μαγικό ταξίδι της γεύσης και πολιτισμού''.


Δεν υπάρχουν σχόλια: