Τρίτη 30 Μαΐου 2017

«Τα τής Πανηπειρωτικής…» Η Πανηπειρωτική και η ενημέρωση!


Γράφει ο βουκόλος των Αθαμανικών 

«Σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. ε του καταστατικού της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, προσκαλούνται οι πρόεδροι ή οι αναπληρωτές των οργανώσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, όπως παραβρεθούν και συμμετάσχουν στη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου την Πέμπτη 8-06-2017 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.
Θέματα:
  1. Ενημέρωση
  2. Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 24/6/2017
  3. Οικονομικά προβλήματα Πανηπειρωτικής».
Να έρθουν οι Πρόεδροι, να ακούσουν, να φύγουν και τα πάντα να ξεχαστούν. Έχουν και οι Πρόεδροι δουλειές. Έχουν πανηγύρια. Μπας και μαζέψουν καμιά δραχμή, να βγάλουν τη χρονιά. Μιλάμε για Προέδρους και όχι για μουσατένια κατασκευάσματα, που με την ανοχή εκείνων ή των άλλων ψηφίζουν…
Όσο δεν αλλάζει το Καταστατικό, και η αναλογία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι απαράδεκτη και ο αποκλεισμός της Αθήνας θα συνεχίζεται και ίσως οι σφραγίδες «θα πηγαίνουν και θα έρχονται».
Ξεκινάτε, λοιπόν, την τροποποίηση του Καταστατικού. Μην χασομεράτε. Με κάτι τέτοια φακιρικά «διαιωνίζονται» μερικοί και «μπαστακώνονται» στις καρέκλες.
Και, πέστε τα πράγματα με το όνομά τους…
Η αλήθεια είναι αλήθεια. Κανένας δεν έχασε. Κι ούτε πρόκειται να χάσει η Πανηπειρωτική. Τα ποντίκια στα σκοτάδια δραστηριοποιούνται. Πλήρης ενημέρωση. Κάντε το επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: