Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ιόνια Οδός: Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οδεύει η παράδοση του τμήματος Αντίρριο – Κλόκοβα (VIDEO)

Ολιγοήμερη παράταση έως την 1η Ιουνίου 2017 θα σημειωθεί στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε ισχύ στην Ιόνια Οδό στην περιοχή της Ρίζας Ναυπακτίας. Στόχος η εκτέλεση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών για τη σύνδεση του εν λειτουργία τμήματος του αυτοκινητοδρόμου με το υπολειπόμενο τμήμα έως τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Υπενθυμίζουμε ότι οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τον ολικό αποκλεισμό του τμήματος από το 11ο έως το 16ο χλμ. της Ιόνιας Οδού. Προσωρινά η κυκλοφορία σε αυτή την περιοχή διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιπορεία του όρους Κλόκοβα) μέχρι το ύψος της Καλαβρούζας – αμέσως μετά την έξοδο της σήραγγας Κλόκοβας – όπου μέσω κυκλικού κόμβου, δίνεται η δυνατότητα στους οδηγούς, να εισέλθουν στα εν λειτουργία τμήματα του αυτοκινητοδρόμου.
Όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: