Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Σήμερα Δευτέρα 29 Μαϊου 2017, ώρα 19.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια. ''Πρέβεζα-Σαν ταινία παλιού σινεμά''. Παρουσιάζεται Το άλμπουμ του Πρεβεζάνου δημιουργού Γιάννη Νικολαϊδη




''Πρέβεζα-Σαν ταινία παλιού σινεμά''. Ο Σύλλογος Πρεβεζάνων Αθήνας, υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, παρουσιάζει το άλμπουμ του Πρεβεζάνου δημιουργού Γιάννη Νικολαϊδη, τη Δευτέρα 29 Μαϊου 2017, ώρα 19.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια.

Θα προβληθεί ταινία με σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, σχετικά με την θεματολογία του βιβλίου, αποτέλεσμα έρευνας και πολλών χρόνων αναζήτησης, του δημιουργού της κινηματογραφιστή.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο ομότιμος καθηγητής και πρώην πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Μιχάλης Λουκάς, η ηθοποιός και αρχιτέκτων Γεωργία Ζώη και ο συγγραφέας Όθων Τσουνάκος.

Στην εκδήλωση θα αποδώσουν παλιά τραγούδια της Πρέβεζας, μουσικοί του Ωδείου ''Πρωτοπορία', που θα τραγουδήσουν και με τη συμμετοχή της Γεωργίας Ζώη και με επιμέλεια live μουσικού προγράμματος από τον Χρίστο Χουβαρδά και τον Βασίλη Τριανταφυλλιδη. Θα χορέψουν τους σκοπούς αυτούς, 2 ζευγάρια, από το χορευτικό  της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου.

Θα χαιρετήσουν ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρεβεζάνων Αθήνας.


Το trailer της εκδήλωσης-παρουσίασης


Δεν υπάρχουν σχόλια: