Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Έρχεται το 6ο "3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας", 10-16 Ιουλίου 2017.







Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη Πρέβεζας», για 6η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3οn3 στα γήπεδα μπάσκετ "ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας το διάστημα 10-16 Ιουλίου 2017.

Το 6ο Τουρνουά Μπάσκετ Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος να περάσουν επτά μέρες γεμάτες μπάσκετ σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.Την περασμένη χρονιά η προσέλευση του κόσμου και οι συμμετοχές των ομάδων ήταν ιδιαίτερη μεγάλη. Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι οι ομάδες που συμμετείχαν έφτασαν τις 102 σε όλες τις κατηγορίες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη χρονιά.
Μεγάλα ονόματα από το χώρο της καλαθοσφαίρισης έδωσαν το "παρών" την περασμένη χρονιά στο τουρνουά, προσδίδοντας έτσι άλλο κύρος και αίγλη. Μεταξύ των ονομάτων ήταν ο Ευθύμιος Ρεντζιάς, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Αναστάσιος Πηλοϊδης, ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και πολλοί άλλοι.
Οι προετοιμασίες για ένα ακόμα καλύτερο τουρνουά έχουν ξεκινήσει. Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά υπόσχεται ένα 7ημερο γεμάτο μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες. Μην χάνετε χρόνο! Οργανωθείτε και ετοιμάστε τις ομάδες σας!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε είτε στα τηλέφωνα: 6959553341 και 6956012461 είτε στο email: basket3on3preveza@hotmail.gr
Facebook: Preveza 3x3 basketball tournament

Δεν υπάρχουν σχόλια: