Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ: Με τον καλλιτέχνη της χρονιάς οριστικοποιήθηκε η κεντρική συναυλία του καλοκαιριού στην Πρέβεζα


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Πρέβεζας ΛΥΡΑΥΛΟΣ που έχει διοργανώσει πετυχημένες συναυλίες, οριστικοποίησε τη συνεργασία του με έναν συνθέτη και τραγουδιστή που έχει γράψει και τραγουδήσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιλέχθηκε από τον Δήμο Αθηναίων και άνοιξε τη φετινή φαντασμαγορική εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς, την οποία παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση(πάνω φωτό).
Ο ξεχωριστός αυτός καλλιτέχνης και η παρέα του που απαρτίζεται και από άλλους γνωστούς καλλιτέχνες,  θα εμφανιστούν στην Πρέβεζα στην κεντρική συναυλία του καλοκαιριού το Σάββατο 13 Αυγούστου στο κηποθέατρο Πρέβεζας.
Έτσι, τα γνωστά τραγούδια των Πυξ-Λαξ καθώς και τα ξεχωριστά τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Μοναξιά μου όλα», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Ανόητες αγάπες», «Πόλη χιόνι», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Που να πάμε», «Τα φαντάσματα», «Τα μπλουζ της άγριας νιότης» και άλλα πολλά θα μας κάνουν μια μεγάλη παρέα για μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά στην Πρέβεζα.
Στην κάτω φωτό ο Φίλιππος Πλιάτσικας, που φωτογραφήθηκε για τον τελευταίο του δίσκο «Προσοχή στο κενό» από την Πρεβεζάνα φωτογράφο Πηνελόπη Γερασίμου.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: