Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ετοιμάζουν μία (ακόμη) απάτη κατά της Άρτας;


Για να έρθει η ώρα να αποδειχτεί πως οι υποσχέσεις του Καμένου, δεν ήταν παρά "φρέσκος αέρας"! Γιατί όσοι γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, θεωρούν μεγάλο παραμύθι, να επενδυθούν εκατομμύρια ευρώ, για να γίνουν δυό ξενοδοχεία στην Άρτα.

"Μούφα" η ανακοίνωση Καμένου, πως θα μετατρέψει (ΚΑΙ) τα στρατόπεδα της Άρτας, σε πολυτελή ξενοδοχεία, για να δώσει το στίγμα της ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας, την οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έχει αφήσει στην πλήρη εγκατάλειψη και την φτώχεια.
Τα δεδομένα που υπάρχουν και οι αποφάσεις που ήδη έχουν ληφθεί, έχουν ως στόχο όλα τα στρατόπεδα της χώρας, τα οποία πρέπει να κλείσουν, με βάση και τις οδηγίες που λαμβάνουν οι εντολοδόχοι κυβερνήτες, από τους δανειστές! Όμως αυτή την φορά, είναι αδύνατο να περάσουν... αναίμακτα, τέτοιες αποφάσεις, μιας και σ' όλες τις πόλεις της εγκαταλειμμένης περιφέρειας, τα στρατόπεδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την οικονομική και κοινωνική ζωή κάθε πόλης. Όπως άλλωστε συμβαίνει και στην Άρτα, που η ανησυχία για την τύχη του στρατοπέδου, πολλαπλασιάζεται κάθε φορά, που τα νέα, σε σχέση με την λειτουργία του, δεν είναι καλά.
Γι' αυτό έρχονται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να περάσουν την απόφαση για το κλείσιμο των στρατοπέδων, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια, που η στοιχειώδης, λογική μπορεί να απορρίψει και να δει ξεκάθαρα ο πολίτης, τι σχεδιάζουν για τον τόπο μας. Κλείνουν λοιπόν το στρατόπεδο της Άρτας και στην πρώτη αντίδραση που θα προκύψει, θα βγει η κυβερνητική εκπρόσωπος κα Όλγα Γεροβασίλη, να απαντήσει και να πει, πως δεν είναι δυνατόν, να μπουν σε ζυγαριά τα δυό πολυτελή ξενοδοχεία, μ' ένα στρατόπεδο που υπολειτουργεί και πλέον δεν φέρνει στην Άρτα, τον κόσμο που έφερνε! Κατά την προσφιλή της τακτική, θα μιλήσει και για κάποια αόρατα συμφέροντα, που δεν θέλουν να δουν τον τόπο ν' αναπτύσσεται, όπως μόνο αυτή θέλει. Στον ίδιο ρυθμό "θα βαρέσουν τα νταούλια" και τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα, οπότε η όποια αντίδραση, θα... καταπνιγεί, εν τη γενέσει της... Με τον φασισμό που ασκούν οι κυβερνητικοί επιτελείς, ούτε φύλλο δεν θα κινηθεί, όταν οριστικοποιηθεί η απόφαση για κλείσιμο του στρατοπέδου και οι πάντες θα είναι εν αναμονή των μεγάλων επενδύσεων, ενώ ο καθένας θα προσαρμόζει τις επενδύσεις αυτές, στα δικά του όνειρα.
Για να έρθει η ώρα να αποδειχτεί πως οι υποσχέσεις του Καμένου, δεν ήταν παρά "φρέσκος αέρας"! Γιατί όσοι γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, θεωρούν μεγάλο παραμύθι, να επενδυθούν εκατομμύρια ευρώ, για να γίνουν δυό ξενοδοχεία στην Άρτα. Γιατί κι αυτοί που έχουν διαθέσιμα εκατομμύρια ευρώ, δεν θα κάνουν τίποτα για πλάκα, αλλά αφού έχουν μελετήσει όλα τα δεδομένα και διαπιστωθεί πως υπάρχει επιχειρηματική προοπτική.
Και η Άρτα, ας μείνει με την πραγματικότητα που επικρατεί σήμερα. Ένα στρατόπεδο, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με ελάχιστο αριθμό νέων οπλιτών να παρουσιάζονται εδώ και να μένουν το πολύ δέκα ημέρες η κάθε ΕΣΣΟ, δηλαδή να έχει το συγκεκριμένο στρατόπεδο κόσμο περί τις εξήντα ημέρες το χρόνο.
Πάνε περίπατο οι συζητήσεις, όλες οι συζητήσεις που είχαν γίνει, για το ενδεχόμενο να επανέλθει στην Άρτα και πάλι το Κέντρο Υγειονομικού, με πολιτική παρέμβαση, όπως με πολιτική παρέμβαση είχε φύγει. Λογάριαζε τότε η τοπική κοινωνία, με βάση και την ισχύ που είχε αποκτήσει, σε κυβερνητικό επίπεδο η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, η οποία και προεκλογικά είχε κάνει λόγο, για την πλήρη αναβάθμιση του στρατοπέδου της Άρτας. Να μην λησμονούμε, πως ως βουλευτής αντιπολίτευσης η νυν κυβερνητική εκπρόσωπος.... μετρούσε τις κουβέρτες, που έφευγαν για το στρατόπεδο της Καλαμάτας, την πατρίδα του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά!
Μια ακόμη πονεμένη ιστορία κι αυτή... Απ' αυτές που πάντα χαμένη βγαίνει η Άρτα και παραπέμπει στον στίχο των Κατσιμιχαίων, όπου " Τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει/ άντε ξανά τα ίδια τα ίδια απ' την αρχή/ τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει/εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ".


Οι δηλώσεις του Πάνου Καμένου


Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «το υπουργείο Άμυνας, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να υπάρξει ανάπτυξη και έσοδα στη χώρα και προς αυτή την κατεύθυνση, είναι οι οδηγίες που έχω δώσει στους επιτελείς μας».
Τον περασμένο μήνα ο κ. Καμμένος είχε πει πως έχει στα χέρια του προσφορές που θα φέρουν «τεράστιες επενδύσεις» στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι μόνο για τη νήσο Φλέβες, όπου συνήθως ασκούνται οι επίλεκτες ειδικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού, υπάρχουν δύο δελεαστικές προτάσεις και μία από αυτές αφορά -σύμφωνα πάντα με τον κ. Καμμένο- στη δημιουργία ενός resort 22 χιλιάδων θέσεων με επένδυση 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ».


Παράπλευρη απώλεια!

-Άντε και να είχε σκεφτεί κάποιος, να έρθει στην Άρτα να επενδύσει στο ΞΕΝΙΑ, αν πληροφορηθεί πως ο Καμμένος σχεδιάζει, με ξένα κεφάλαια, δυό υπερπολυτελή ξενοδοχεία στην περιοχή, θα το πράξει;
Το ερώτημα μας έθεσε σοβαρός συμπολίτης μας, ο οποίος με ιδιαίτερη σοβαρότητα, προσεγγίζει όλα τα ζητήματα και αποδεικνύεται και μ' αυτόν τον συλλογισμό, πόσο επικίνδυνος είναι και για την Άρτα, ο κυβερνητικός εταίρος Καμένος, όταν ανοίγει το στόμα του και δεν ξέρει τι λέει!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κα(η)μμένος κάνει το μόνο που ξέρει καλά. Μπουρδολογεί ακατάσχετα. Το θέμα είναι ποοί ακόμα δίνουν σημασία σε αυτά που λέει. Καλά είναι τα ξενοδοχεία αλλά να έχουν πελάτες. Εκτός κι αν μας φέρει κι απ' αυτούς. Ή αν έχει σκοπό να επενδύσει δικά του χρήματα για ξενοδοχεία στα στρατόπεδα, γιατί μάλλον στην Άρτα δεν βλέπω άλλον. Ας προχωρήσει το Ξενία και βλέπουμε για τα άλλα...