Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Τους Καλαματιανούς διαδέχονται στους διορισμούς οι Αρτινοί. Νέα Διοικητής στο Νοσοκομείο Σύρου η νοσηλεύτρια Μαργαρίτα Μπουραντά από το Κομπότι, που συνταξιοδητήθηκε στα 49η της και ως συνεπής αριστερή, πέρασε και ένα φεγγάρι από την ΚΝΕ.

Διοικητής, Νοσοκομείο Σύρου, Μπουραντά Μαργαρίτα


Όταν ένα γεγονός επαναλαμβάνεται, τότε είναι τραγωδία. Μετά τους Σαμαρικούς Καλαματιανούς, που κατέλαβαν τις περισσότερες θέσεις στη Δημόσια Διοίκηση, τους διαδέχονται τώρα οι Αρτινοί, για τους γνωστούς προφανείς λόγους.

Νοσηλεύτρια και μετέπειτα ψυχολόγος. Μέλος της ΚΝΕ, πιστή αριστερή μέχρι σήμερα σύμφωνα με το βιογραφικό της σημείωμα. Συνδικαλίστρια. ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 49 ΕΤΩΝ. Ανέλαβε σήμερα διοικητής στο νοσοκομείο της Σύρου.

Αν κάνει ζέστη, οφείλεται στις μηχανές από τα αεροπλάνα των επενδυτών που έρχονται να μας πάρουν τον πλούτο.

H κα. Μπουραντά Μαργαρίτα, συνταξιούχος νοσηλεύτρια, αναλαμβάνει διοικητής στο Νοσοκομείο Σύρου. Η απόφαση της τοποθέτησης της υπεγράφη την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας.

Μπορεί να άργησε αλλά το Νοσοκομείο της Σύρου αποκτά επιτέλους διοικητή και μάλιστα γένους θηλυκού, μετά την αποχώρηση του κ. Ιωάννη Πετράκη τον Ιούνιο του 2015. Η νέα διοικητής θα κληθεί να διαχειριστεί τα καυτά προβλήματα της υγείας, στον νομό των Κυκλάδων, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Μαγνητικού τομογράφου που μπορεί να βρίσκεται στο Νοσοκομείο,αλλά δεν υπάρχει άτομο εκπαιδευμένο να τον λειτουργήσει!
Γεννήθηκε στο Κομπότι Άρτας στις 6/1/1964. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά και υπήρξε μέλος της ΚΝΕ στα νεανικά της χρόνια και έκτοτε έως και σήμερα παραμένει ανένταχτη αριστερή.
Συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου παίδων " Η Αγία Σοφία" και επίσης στο Επιστημονικό Συμβούλιο του νοσοκομείου ως αναπληρωματικό μέλος.
ΣΠΟΥΔΕΣ
. Τ.Ε.Ι. Αθηνών ,τμήμα Νοσηλευτικής.
. ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
. Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, στη «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ
ΠΟΡΩΝ»
. Γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά.
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Από το 1990 έως το 2013 εργάσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»,
στην Πανεπιστημιακή παιδοψυχιατρική κλινική, ως κλινικός ψυχολόγος, από όπου
και αποχώρησε το 2013, λόγω συνταξιοδότησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νέα διοικητής βρίσκεται στο νησί μας και εντός της εβδομάδας, θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: