Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο Καμμένος, ο Terminator και ο Καραμανλής.

Ο Καμμένος, ο Terminator και ο Καραμανλής

«Ήρθε η ώρα πια να μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής», σχετικά με το έλλειμμα του 2009, δήλωσε στον Real Fm ο Πάνος Καμμένος .

Προφανώς, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, δε γνωρίζουν ποιος είναι ο λόγος που ο Καραμανλής διατηρεί σιγή ιχθύος από τις εκλογές του 2009 και μετά. Το ramnousia, πάντα πρωτοπόρο στην πολιτική έρευνα, είναι εδώ για να διαλευκάνει το μυστήριο.

Ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής junior, ήταν έτοιμος να κλείσει τη γνωστή συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου με τους Ρώσους, η οποία συμφωνία θα απέφερε στην Ελλάδα 2.000.000.000.000.000 ευρώ. Ετησίως.


Στην πραγματικότητα, η συμφωνία αυτή επιτεύχθηκε και η Ελλάδα έγινε παγκόσμια υπερδύναμη, έχοντας ως σύμμαχο τη Ρωσία. Η περίοδος 2004-2024, κατά τη διάρκεια της οποίας κυβέρνησε ο Καραμανλής αρχικά ως πρωθυπουργός και έπειτα ως βασιλέας, ονομάστηκε "η Χρυσή Εικοσαετία" και περιελάμβανε σημαντικές επιτυχίες του εθνάρχη στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αγοράσαμε τα Σκόπια, τα ελγίνεια μάρμαρα επέστρεψαν στην Ελλάδα, πήγαμε στο φεγγάρι, πήραμε την Πόλη, οι Ελ επέστρεψαν από το Σείριο το 2021, επικοινωνήσαμε με το Θεό και σουλουπώσαμε τον Κώστα Μήτρογλου.

Κατά τη διάρκεια της "Χρυσής Εικοσαετίας", οι μυστικές αμερικανικές υπηρεσίες, ανέπτυξαν την τεχνολογία που απαιτεί το ταξίδι στο χρόνο και έστειλαν έναν εξολοθρευτή πίσω στο 2008, ώστε να αποτρέψει το μεγάλο σχέδιο του εθνάρχη. Παράλληλα, για να διασφαλιστεί η διατήρηση της ισχύος των ΗΠΑ, ο εξολοθρευτής ανάγκασε τον Καραμανλή να διπλασιάσει το έλλειμμα της Ελλάδας, να αδειάσει τα ασφαλιστικά ταμεία, να αυξήσει τους δείκτες διαφθοράς της χώρας και να αναθέσει υπουργικά καθήκοντα σε ανίκανα στελέχη. Λίγους μήνες μετά, συντετριμμένος ο μεγάλος ηγέτης, οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, θυσιάζοντας την πολιτική του καριέρα. 

Α, εννοείται πως ο εξολοθρευτής απείλησε και την οικογένεια του χονδρού.

Αυτό που όμως δεν μπόρεσαν να υπολογίσουν οι nerds των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ήταν η ηλιθιότητα των Ελλήνων. Παρά την κατάσταση στην οποία παρέδωσε τη χώρα ο Κώστας Καραμανλής, ο λαός της Νέας Δημοκρατίας πίνει νερό στο όνομα του και ονειρεύεται την επιστροφή του στο τιμόνι της χώρας.

Από τη μία, μπορεί να γίνουμε και πάλι παγκόσμια υπερδύναμη, από την άλλη, αν αναγκαστούν να ξαναστείλουν εξολοθρευτή οι Αμερικάνοι.. μάλλον τη γαμήσαμε.

Εδώ που τα λέμε, είπε "I'll be back". Κάτι θα ήξερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: