Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Είναι (ακόμα) η Laetitia Casta η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο;


Μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο και από τις πλέον διάσημες στο χώρο του modeling την τελευταία 15ετία, η Laetitia Marie Laure Casta, όπως είναι το πλήρες όνομα της, γεννήθηκε πριν από 34 χρόνια στη πόλη Pont-Audemer, της Νορμανδίας, στη Γαλλία. Η καριέρα της ξεκίνησε μόλις στα 15 όταν ο φωτογράφος Frederic Cresseaux της πρότεινε να ποζάρει για αυτόν κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών των Casta στη Κορσική. Την ίδια χρονιά μάλιστα, η συμμετοχή της -από σπόντα- στη μεγάλη καμπάνια της Guess? την ανέδειξε σε πρόσωπο της χρονιάς και από τότε η Laetitia έγινε περιζήτητη. Το 1998 υπέγραψε στη Victoria's Secret και μέχρι σήμερα το πρόσωπο και το καταπληκτικό κορμί της έχει κοσμήσει περισσότερα από 100 εξώφυλλα περιοδικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παράλληλα, η Casta έκανε πολλές προσπάθειες να περάσει στη κινηματογραφική οθόνη και σε θεατρικές σκηνές, χωρίς παρόλα αυτά να τα καταφέρει με επιτυχία αφού η ταμπέλα της «ομορφότερης γυναίκας στο κόσμο» πάντα θα την ακολουθεί.

Σήμερα η Laetitia, στα 34 πλέον και με δύο παιδιά, συνεχίζει να συναρπάζει τον κόσμο με τις καταπληκτικές εμφανίσεις της σε περιοδικά και πασαρέλες, ενώ και το κασέ της παραμένει αρκετά υψηλό.























Mario Testino filme Laetitia Casta pour Vogue... από VOGUEPARIS


 


www.kourdistoportocali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: