Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Είναι η Jennifer Lawrence η πιο ποθητή γυναίκα του 2013;

Click here to find out more!
Μία από τις πιο ταλαντούχες νέες ηθοποιούς στο Χόλυγουντ (η «πιο ταλαντούχα» σύμφωνα με το «Rolling Stone»), η 22χρονη Jennifer Lawrence, κλέβει την τελευταία περίοδο τα φλας όλων των Αμερικανών paparazzi, ενώ και τα περιοδικά περιμένουν στη σειρά για μία της συνέντευξη. Η Jennifer, γεννημένη στο Louisville του Kentucky τον Αύγουστο του 1990, ξεκίνησε από πάρα πολύ μικρή να ασχολείται με το θέατρο και μάλιστα στα 14 έπεισε τους γονείς της να της αναζητήσουν κάποιον καλλιτεχνικό μάνατζερ στη Νέα Υόρκη. Έπειτα από το γυμνάσιο ξεκίνησε να εργάζεται σαν βοηθός νοσοκόμας, ενώ παράλληλα έπαιζε σε παραστάσεις που διοργάνωναν οι γονείς της στο ιδιωτικό τους κάμπινγκ. Στη τηλεόραση ξεκίνησε με μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές του καναλιού TBS αλλά και σε ανεξάρτητα φιλμς. Η μεγάλη κινηματογραφική της επιτυχία ήρθε το 2010 όταν πρωταγωνίστησε στη ταινία χαμηλού κόστους «Winter's Bone» η οποία μάλιστα της χάρισε υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ.

Βέβαια, ο πλανήτης έμαθε την Jennifer Lawrence μέσα από τις μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες «X-Men: First Class» και «The Hunger Games», ενώ φέτος κλέβει την παράσταση με τη συμμετοχή της στη ταινία «Silver Linings Playbook» για την οποία έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές.


Στο τέλος του 2012 η Lawrence ζει μόνιμα στη Santa Monica της Καλιφόρνια ενώ πρόσφατα ψηφίστηκε από μεγάλο site ως η «πιο ποθητή γυναίκα του 2012». Συμφωνείτε;















Δεν υπάρχουν σχόλια: