Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Σάλος στα αθηναικά σαλόνια. Ο Πάνος Καμμένος, η εκρηκτική ξανθιά, ο αστυνόμος Μπέκας και ο κοσμικός κοσμηματοπώλης


Mια εκρηκτική ξανθιά, ο κοσμηματοπώλης συζύγός της, ο Πάνος Καμμένος και ο αστυνόμος Μπέκας!


Μιλάμε για ένα κοσμοπολίτικο θρίλερ το οποίο αποκαλύφθηκε όταν ο μάγκας με το τρίκυκλο-ένας φίλος του Πάνου Καμμένου από την Ικαρία- τον ενημέρωσε ότι κάποιος τραχανοπλαγιάς μηχανόβιος παρακολουθεί την συνοδεία των αυτοκινήτων του.

Την υπόθεση ανάδειξαν το Crimes on air και το Fimotro αλλά το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Είναι Δευτέρα πρωί στην Βουλιαγμένη. Στο «Sloop» η Αλβανή καθαρίστρια σκουπίζει το πάτωμα βρίζοντας τον Σαμαρά.

Απο την πολυκατοικία που διαμένει η οικογένεια του Πάνου Καμμένου κατεβαίνει ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και αφού ρίξει μια ερευνητική ματιά γύρω του επιβιβάζεται στη θέση του συνοδηγού. Οι άνδρες της ασφάλειας του επικοινωνούν μεταξύ τους με τα walkie-talkie .

-Ok man. Καθαρός ουρανός, ξεκινήστε. 

Η συνοδεία ξεκινά, σε λίγα λεπτά κινείται ήδη στη λεωφ. Βουλιαγμένης. Ως γνωστόν ο Πάνος Καμμένος επειδή έχει εκπαιδευθεί στον ανορθόδοξο πόλεμο αλλάζει καθημερινά διαδρομές. Συχνά για να φθάσει από την Βουλιαγμένη στη βουλή κόβει δρόμο μέσω Πάτρας-για να εντυπωσιάσει και του ψηφοφόρους του Νικολόπουλου.

Αυτή τη φορά θα ακολουθούσαν την συμβατική διαδρομή. Σην συνοδεία του Καμμένου υπάρχει κι ένας εθελοντής φίλος του από την Ικαρία ο Μπάμπης με το τρίκυκλο, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στο Πάνο και ο μπαγάσας έχει μια μοναδική ικανότητα να μυρίζει μπάτσο ακόμη και σε απόσταση 10 χλμ. Ο Μπάμπης είναι θαυμαστής του θείου των Ξηρών Αργύρη Τσακαλία και έχει διαβάσει όλα τα βιβλία του. Εκείνο το πρωί-χθες συγκεκκριμένα-ο Μπάμπης με το τρίκυκλο φορώντας ένα τζιν μπουφάν που έγραφε ACDC εντόπισε μια μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες να κινείται ύποπτα στη λεωφ. Βουλιαγμένης.

Όταν λέμε ύποπτα ο μοτοσικλετιστής είχε κολλήσει πίσω από την συνοδεία του Καμμένου μπροστά από την οποία μια ξανθιά οδηγούσε ένα θηριώδες τζιπ. Ο Πάνος από σεβασμό στο γυναικείο φύλο έδωσε εντολή στον οδηγό του να μην προσπεράσει την ξανθιά με το τζιπ. Στο μεταξύ ο Μπάμπης με το τρίκυκλο τον είχε ειδοποιήσει για τον μοτοσικλετιστή που παρακολουθούσε την συνοδεία του.

Ο Καμμένος αστραπιαία ενημέρωσε τον Νίκο Δένδια που είναι και δικηγόρος της οικογένειας Ρότσιλντ ότι ένας επικίνδυνος μοτοσικλετιστής παρακολουθεί την συνοδεία του. Ο Δένδιας έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες. Οι άνδρες του Καμμένου, μπαρουτοκαπνισμένοι και ετοιμοπόλεμοι, κατέστρωσαν το σχέδιο εξουδετέρωσης του υπόπτου. 

Στη Δάφνη και στο ύψος της Γυμανστικής Ακαδημίας ανέλαβαν δράση. Κοκκάλωσαν αμέσως το αυτοκίνητο του Καμμένου, ενώ 7 άνδρες της Ομάδας Ζ, έκλειναν τον δρόμο στον μοτοσικλετιστή.

Εκείνος τάχασε μια και σε όλη τη διαδρομή πίστευε ότι περνούσε απαρατήρητος. Άρχισε να ψελλίζει κάτι δικαιολογίες αλλά ατύχησε. Σε λίγο θα αποκάλυπτε ότι ήταν ένας αστυνόμος Μπέκας που συμπλήρωνε τον μισθό που του έκοψαν οι Παπακωνστατντίνου, Βενιζέλος και Στουρνάρας παρακολουθώντας την εκρηκτική ξανθιά σύζυγο του κοσμικού κοσμηματοπώλη Τσαγκαράκη-σχετικές φωτό-για λογαριασμό του συζύγου. Το ζεύγος οδεύει σε διαζύγιο και ο κοσμηματοπώλης ήθελε να έχει τις λιγότερες απώλειες με αποτέλεσμα να αναθέσει στον αστυνόμο Μπέκα να παρακολουθεί και να βιντεοσκοπεί την σύζυγο.
Για κακή του τύχη έπεσαν πάνω στον πιο χωμένο Έλληνα σε παρακολουθήσεις, πράκτορες, μυστικές υπηρεσίες, κατασκοπεία και αντικατασκοπεία-τον Πάνο Καμμένο. 

Η ιστορία αυτή ας γίνει μάθημα σε όλους όσους παρακολουθούν τις γυναίκες τους:Μείνετε μακριά από τον Καμμένο και τους Ανέλληνες!


O Neil Barret διάσημος Άγγλος σχεδιαστής ρούχων και η Μαίρη Τσαγκαράκη



Η Μαίρη Τσαγκαράκη, ο Dean με διαμαντένια ριβιέρα από τις συλλογές Τσαγκαράκης και ο Loukas ανερχόμενο μοντέλο από τη Βραζιλία


Ο Γιώργος Τσαγκαράκης με τον Dean από τους Dsquared και την Μαίρη Τσαγκαράκη

Oι φωτό από το Crimesonair

Από την Ιόλη Πιερίδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: