Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μιχάλης Λουκάς. Ένας ευπατρίδης της Πρεβεζάνικης αποδημίας των Αθηνών : Μια δεύτερη υποψηφιότητα στο χώρο της Ν.Δ.για το Δήμο Πρέβεζας αφήνει «ανοιχτά» όλα τα ενδεχόμενα.

mixaliw loukas

Ένας ευπατρίδης Πρεβεζάνος μπαίνει στη διαδικασία των Δημοτικών εκλογών όπως όλα δείχνουν.

Πρόκειται για τον πρώην Πρύτανη της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών κ.Μιχάλη Λουκά ο οποίος ανήκει στο χώρο της «Νέας Δημοκρατίας», αλλά σημαντικά πρόσωπα από το χώρο αυτό και από ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο της Πρέβεζας του ζήτησαν να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου ευρείας αποδοχής για το Δήμο Πρέβεζας.

Η διαπίστωση ότι η υποψηφιότητα του Τάκη Παππά δε συγκινεί τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Ν.Δ., η αδυναμία του να κάνει ψηφοδέλτιο και η απροθυμία στελεχών πρώτης γραμμής να κατέβουν μαζί του, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την κάθοδο του κ.Μιχάλη Λουκά, ο οποίος ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τα τοπικά θέματα και αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο γι'αυτά, αφού πολλοί θεωρούν ότι μόνο μια προσωπικότητα σαν αυτή μπορεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και όχι μόνο.

Ήδη ο κ.Λουκάς βρίσκεται στην Πρέβεζα και κάνει επαφές με συμπολίτες που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η «Ανοιχτή Συμπαράταξη» που εξήγγειλε ως συνδυασμό ο κ.Τάκης Παππάς θα παραμείνει «ανοιχτή».




Για όσους δε θυμούνται γεγονότα, υπενθυμίζουμε ότι το διασπαστικό ψηφοδέλτιο που είχε κατεβάσει στο Εμπορικό Επιμελητήριο ο κ. Παππάς , και δεν κατάφερε να βγάλει  καμία έδρα, στερώντας την πλειοψηφία από το ψηφοδέλτιο που επίσημα στήριζε η Ν.Δ. έφερε τον ίδιο τίτλο: «Ανοιχτό» ψηφοδέλτιο.

.Οπότε  όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

.Μέχρι και η μη κάθοδος του κ. Παππά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: