Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Με δύο από τα κορυφαία κλαρίνα και τρεις από τις καλύτερες φωνές δημοτικών τραγουδιών πως να μην πετύχει το γλέντι το Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου.






Πανδαισία μουσικής και χορού στο χθεσινοβραδινό αντάμωμα χορευτικών τμημάτων στο Ζεφύρι.
Παρουσιάστηκαν χοροί και τραγούδια από την Ήπειρο και συγκεκριμένα από τις περιοχές Θεσπρωτία, Ζαγόρι, Κόνιτσα, Πωγώνι και Τζουμέρκα.

Τα χορευτικά συνόδευσαν η κομπανία του Ν. Φιλιππίδη, με τους Αντώνη Κυρίτση, Τάσο Μαγκλάρα, Λευκοθέα Φιλιππίδη και Θωμά Κυρίτση.

Συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Ηπειρωτών Καματερού, Θριάσιου Πεδίου, Ιλίου και Ζεφυρίου.
 Παραβρέθηκαν :ο δήμαρχος  Φυλής κ Παππούς, συνοδευόμενος από πολλούς δημ. συμβούλους, ο πρώην δήμαρχος κ. Μπουραΐμης, η Ηπειρώτισσα πολιτευτής Κατερίνα Καράλη.
Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ο πρόεδρος Γεώργιος Δόσης, ο Α' αντιπρόεδρος Κωνής Κώστας , ο έφορος πολιτισμού Μάτσιας Κώστας και ο πρώην πρόεδρος της Π.Σ.Ε. Γιώργος Οικονόμου.Επίσης σύσσωμα τα Δ.Σ. των Συλλόγων Ηπειρωτών Αχαρνών, Άνω Λιοσίων και της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου .
Ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Πολλά συγχαρητήρια στους Ηλία Αθανασόπουλο, Μηνά Ζέρβα, στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου και στους πολλούς εθελοντές για την άψογη διοργάνωση
Ακολουθεί μεγάλο
φωτογραφικό αφιέρωμα









































































































































































































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: