Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Δωρεάν συμμετοχή Επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 9-17/09/2017

















Το Επιμελητήριο Πρέβεζας σε συνεργασία με την ΚΕΕΕ θα συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα λάβει χώρα στο Διεθνές Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.
Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων με τη συμμετοχή της, εκτός από την προβολή και την παρουσίαση μέσα από τα Επιμελητήρια των επιχειρήσεων του συνόλου της Ελληνικής επικράτειας, σχεδιάζει και τη διοργάνωση Ημέρας αφιερωμένης στα Επιμελητήρια με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους, καθώς επίσης και Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.
Η 82η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Κίνα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.
Η έκθεση συνιστά στιγμή – ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα και αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας προσφέρει μία σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία στα μέλη του, δεδομένου ότι καλύπτει το κόστος συμμετοχής στην έκθεση με απαραίτητη προϋπόθεση τα μέλη, που επιθυμούν να συμμετέχουν, να είναι οικονομικά ενήμερα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2682029283 ή email: info@prevezachamber.gr.
Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ή και αναλογική μείωση των αιτούμενων τετραγωνικών των αιτούντων.
Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης.
Στόχος του Επιμελητηρίου είναι η προβολή και προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων και η δημιουργία συνεργασιών σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: