Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Κλέφτες με... φιλότιμο: Επέστρεψαν τις ρόδες στο αμάξι του παραολυμπιονίκη Τσαπατάκη


Έκλεψαν τις ρόδες του αυτοκινήτου του παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, Αντώνη Τσαπατάκη. Αλλά μετά την ανάρτηση που έκανε το θύμα στο Facebook, οι δράστες... φιλοτιμήθηκαν και τις επέστρεψαν.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης, πριν από λίγες ημέρες, έκανε γνωστό μέσω Facebook πως του έκλεψαν τις ρόδες από το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθευμένο σε πιλοτή πολυκατοικίας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα σε άλλα, ο παραολυμπιονίκης έγραψε: «Να μην τους τύχει ποτέ... να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω».
Και τελικά το φιλότιμο νίκησε και οι δράστες του επέστρεψαν τις ρόδες που έκλεψαν. «Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω "ευχαριστώ", αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!» έγραψε στο Facebook ο Αντώνης Τσαπατάκης και συνέχισε λέγοντας:
«Οφείλω να ευχαριστήσω όμως τον φίλο Kostas Axouristos για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194, Αθήνα) δωρεάν, μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου, και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ. Ψελλού 6, Θεσσ/νίκη) για βοήθεια στην τοποθέτηση. Τέλος, όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

ΥΓ.: Είθε εκείνοι που το έκαναν μη γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες», κατέληξε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: