Υλικά για 4 άτομα
1/2
καρπούζι,
, κομμένο σε κύβους
300 γρ.
αβοκαντο
1 κρεμμύδι
ψιλοκομμενο
3 ροδακινα κομμενα σε κυβους
1-2 πιπεριτσες τσιλι
1 λεμόνι
το χυμο του
3 κ.
σ.μαϊντανό
2 κ.σ
.δυόσμο
1 κ. σ . Ξυδι μπαλσάμικο
3 κ.σ
.ελαιόλαδο
λιγο μαραθοσπορο
Εκτέλεση συνταγής
Μαρινάρετε το κρεμμύδι για 10
λεπτά με τον χυμό του λεμονιού
Σε
μια σαλατιέρα ρίχνετε το καρπούζι,
το αβοκαντο ,τα ροδακινα ,
το κρεμμύδι,
μαζί με τον χυμό και πασπαλίζετε
με τον μαϊντανό και τον δυόσμο και τις
πιπεριες ψιλοκομμεννες.
Σκεπάστε
με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε τη
σαλάτα στο ψυγείο για 10
λεπτά.
Λίγο
προτού σερβίρετε περιχύνουμε με το
μπαλσάμικου και το ελαιόλαδο κτυπημενο
στο μπλεντερ πουδραρετε με τον
μαραθοσπορο.Πολυ
καλη προταση επισης και με Ηπειρωτικη
φετα η ανθοτυρο!!
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου