Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Η Πρέβεζα “ζωντανά” στην ΕΤ3, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στις 7 το απόγευμα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων«Ζωντανά» από την παραλία της Πρέβεζας θα μεταδοθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 συνεχίζοντας μια πρωτοβουλία που “τρέχει” σε όλη την Ελλάδα.

Εντάσσεται δε, στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΕΡΤ να μεταφέρει το κέντρο της επικαιρότητας σε μια διαφορετική πόλη κάθε φορά και μετά από τη Φλώρινα σειρά έχει η Πρέβεζα.


Το δελτίο θα μεταδοθεί από το μπαστούνι που βρίσκεται στο ύψος των Δικαστηρίων, ενώ η επικαιρότητα της ημέρας θα εμπλουτισθεί με ρεπορτάζ από την Πρέβεζα, με απευθείας συνδέσεις σε τρία διαφορετικά σημεία της περιοχής, συνεντεύξεις αλλά και νέα γύρω από τον αθλητισμό της Πρέβεζας.
Τις τελευταίες δυο μέρες βρέθηκε στην Πρέβεζα αποστολή της ΕΡΤ με τέσσερα άτομα τα οποία είχαν επαφές με τοπικούς φορείς.
Τα θέματα που θα προβληθούν θα αφορούν την πόλη της Πρέβεζας καθώς και ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα και θα είναι τουριστικού αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: